9. FMCG RETAIL SUMMIT: VIDIMO SE SUTRA!

U Sarajevu se 14. marta 2023. u Hotelu Hills po deveti put održava FMCG Retail Summit. Konferencija koja okuplja vodeće stručnjake iz BiH, regija, ali i svijeta, centralni je trgovački događaj u BiH.

Programski dio podijeljen je u četiri bloka, a izvrsni govornici  upoznat će nas o stanju u retailu iz različitih uglova, informirati o nadolazećim trendovima, ali i o inovacijama koje će olakšati poslovanje i unaprijediti poslovanje.

Ove godine posebna fokus će biti na temi ljudskih resursa, načinima motiviranja i zadržavanja stručne radne snage, posebno u vremenu, u kojem svjedočimo velikim migracijama stanovništva prema regiji i Evropskoj uniji.

Ne smijemo izostaviti da će se u sklopu programskog dijela održati i dva panela, sa vodećim trgovcima u BiH, ali i drugi sa najvećim proizvođačima toplih napitaka u BiH.

Na Summitu će biti proglašen i dobitnik priznanja za Doprinos razvoju FMCG industrije za 2022, kao i najbolji Category manageri i Naši heroji.

Podsjetimo zašto su konferencije važne: kao prvo networking – posao se najbolje razvija uz razmjene iskustava s drugim sudionicima iz sektora u kojem poslujete; govornici koji se nemaju priliku čuti svaki dan; kvalitetan sadržaj, koji tematski objedinjuje sve perspektive unutar industrije, i mogućnost za poslušati šta to imaju reći trgovci, proizvođači, istraživačke agencije, te saznati priče iz prve ruke. Konferencijski prostor podsjetit će vas zašto je to iskustvo u 21. stoljeću nezamjenjivo te koliko je bitna atmosfera i druženje s kolegama.

  1. FMCG RETAIL SUMMIT je nezaobilazno mjesto na kojem imate priliku povezati se sa mnoštvom uspješnih profesionalaca i uveliko doprinijeti rastu i razvoju vaše kompanije.

Generalni  pokrovitelj: Ovnak i Ziaja

Zlatni sponzori: Monri payments, Nelt, PepsiCo

Oficijelno vozilo: AC Blok – Peugeot

Retail partneri: Bingo, Konzum, dm drogerie markt Bosna i Hercegovina, INA i Energopetrol, Mercator

Veliki sponzor: Grand Kafa Black’n’Easy, Franck, Mliječna industrija 99, Info Studio

Prijatelji projekta: Dr. Oetker, Jeruzalem Ormož, Podravka, Hercegovina Produkt, Meggle, POLI, Mlinar BiH, NSoft, Mastercard, Argeta, AENO Bosna i Hercegovina, GRAWE osiguranje Sarajevo, Menprom, Mak Zara, Sara voda, ODM Collections, Nostro, NLB Banka Sarajevo, Vitaminka, Richard, Bariba.

Medijski pokrovitelji: Akta, Dnevni avaz, Azra, Pink BH, Nova BH, ATV, Business magazine, Ladies in, Zdravi portal, RTV USK, InStore magazine, Urban magazin, O-više od klika, Dnevni list, O kanal, Faktor, Dobar dan, RSG radio, Furaj.ba, Hayat, UNA, FBL, Poduzetnice, Led media, Total Media, Max media, Nova Oprema, Metromedia.

Vidimo se sutra!