3 jednostavna načina da promijenite frizuru

Ako želite promijeniti stvari na terminu u salonu – bob frizura hit ove sezone, isprobajte okvir za lice i takodjer pojacajte svoje boje.

Kosa vam je pomalo bez sjaja?

 

Ako želite promijeniti stvari na sljedećem terminu u salonu – bilo da se radi o suptilnoj promjeni boje ili mikro podrezivanju koje će napraviti veliku razliku – pomoć je pri ruci.

Isprobajte okvir za lice

 

Svaki dobar frizer reći će vam koliko je bitno redovno šišati kosu. Međutim, ako želite promijeniti stvari prilikom sljedećeg posjeta, postoje neki suptilni načini da to učinite.

 

Annie Redman iz Larry King Hair objašnjava:Ako samo želite osvježiti frizuru bez velikih promjena, razgovarajte sa svojim stilistom o tome da se poigrate s oblikom kroz prednji dio vaše kose. Dodavanje malo dodatnog okvira lica može biti sasvim dovoljna promjena da se osjećate kao da ste podigli sve oko lica.

 

Okvir za lice također može poslužiti kada je u pitanju boja. Ako ste plavuša, suptilno, ali svijetlo podizanje će osvježiti vaš izgled.

 

Imajte sjajilo ili tonik

 

Jednostavan, brz i često jeftin, sjajilo ili toner jednostavan je dodatak ako ste već rezervisani za podrezivanje. Međutim, također možete zatražiti da se nanese prije sušenja fenom za ekstra svilenkasti završetak.

 

Sophia Karayiannis iz Larry King Haira kaže: “Bilo da želite osvježiti svoju plavušu ili pretvoriti mišje smeđu u više tečnu brinetu, sjajilo će vam to pružiti.” Ako boja nije za vas i jednostavno želite dodati sjaj, umjesto toga zatražite prozirni sjaj.”

Odaberite Boba

 

Trenutačno postoji mnogo bobova, ali nijedan nije popularniji od ‘boyfriend bob’.

 

Session stilist i osnivač Larry King Hair, Larry King objašnjava:S malo više androginim dojmom, lagano je zaokružen sprijeda s kraćim komadima sprijeda – pomislite na vibracije 90-ih.

 

Ne pristaje svima, ali onima s jakim jagodicama itekako pristaje. Ako imate okrugliji oblik lica, postoje drugi stilovi koji će bolje funkcionirati. Danas je najbolji bob manje tup i više slojevit, pa kada ga ošišate, pobrinite se da tražite opušten osjećaj bez napora.

 

Trenutačno najbolja frizura nije svježe osušena fenom ili pretjerano urađena.

Pojačajte svoju boju

 

Umjesto da promijenite svoj ton, ako jednostavno želite intenzivirati svoju trenutnu boju i učiniti je življom. Razbojne boje mogu vam dati sjaj i živost vašoj kosi. Možete dodati i intenzivirati bakrenu, crvenu ili plavu kosu kojoj je potrebno podizanje.

Izvor: Sheerluxe

 

Više možete pročitati na linku.