Zavirite u novi HAAD prodajni objekat

U Importanne centru Sarajevo (Zmaja od Bosne 7), posjetite novootvoreni prodajni objekat i potpuno novi koncept HAAD brenda i doživite modu na jedinstven način

Haad prodajni objekat vam donosi visokokvalitetne odjevne predmete od posebno izabranih vrsta materijala. Dodatni ugođaj stvara topao interijer uređen upravo s namjerom da se klijenti i kupci osjećaju doista ugodno boraveći tu i kušajući nešto iz nove kolekcije najpoznatijeg bh. modnog dizajnera Adnana Hajrulahovića.

– Čitav interijer ove radnje, svaki njen milimetar kao i postavka kolekcije, ali i eksponata koji su tu izloženi jesu inspirirani Bosnom i Hercegovinom. I doista, kada zakoračite u ovaj concept store osjetiti ćete na svakom uglu domaćinski duh, te isprepletnost mode i bosanske tradicije. Velik uticaj na identitet same radnje imala je upravo i direktorica Edita Hajrulahović. Motiv čitave radnje je bio motiv  toplog ambijenta jedne bosanskohercegovačke kuće, koju su kreativni tim HAAD pokušali predočiti u radnju, piše na bh. modnom blogu BHFashionlovers koji prati dešavanja na domaćoj modnoj sceni.

Radno vrijeme prodajnog objekta HAAD je svakim danom od 9 – 22 sata, a nedjeljom od 11 – 19 sati.

Foto: Alen Jehja