Zašto je najbolja prijateljica jedna od najvažnijih osoba u životu?

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na venčanju ili organizovanja savršene djevojačke večeri – uvijek tu.

 

 

 

 

Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

 

 

 

 

Upravo taj iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirisao je Avon, multinacionalnu kozmetičku kompaniju kojoj je u fokusu briga o ljepoti, zdravlju i osnaživanju žena – da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji – Today, Tomorow, Always EVERLASTING!

 

 

 

 

Za početnu tačku svom novom parfemu, svjetski priznati stručnjaci iz Avon laboratorije uzeli su snažnu vezu prijateljica, njihovu međusobnu ljubav ali, i poštovanje i podršku. Miris tako trajne bliskosti pronašli su u nježnoj aromi bademovog mlijeka i cvijeta, kao i buketu cvijeća, koje su uparili sa modernim, svjetlucavim milionima latica neroli cvijeta i toplim zagrljajem mošusa. I sve je to upakovano u posebno dizajniranu pink bočicu koja čuva najlepše uspomene na tvoje omiljeno prijateljstvo.

 

 

 

 

Avon je kompanija koja je od svog nastanka uvijek tu da podrži, osnaži i usreći žene i zato 0,20 KM od svakog naručenog TTA EVERLASTING parfema, namijenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke Bosni i Hercegovini!

 

 

 

 

TTA Everlasting dostupan je za naručivanje i putem aprilske Avon brošure po cijeni od 39,90 KM. Više saznaj na www.avon.ba