Vitamin C i Anew Radiance iz Avona brišu podočnjake

Novitet u Avon ponudi uz koji će tvoj pogled zablistati

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili.  Šta god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Vitamin C ima ključnu ulogu u borbi protiv tamnih kolutova ispod očiju. Ovaj vitamin je poznat po tome što doprinosi ujednačavanju tena i smanjenju hiperpigmentacije, po tome što pomaže stvaranju kolagena za čvršću kožu, nježno je budi i magično ublažava bore, čineći kožu svježom i blistavom. Zato su kreme s ovim vitaminom veoma efikasne u borbi s podočnjacima i idealno je imati bar jednu u svakodnevnoj rutini!

Brojne kliničke studije su sprovedene o djelovanju vitamina C na kožu. Ispostavilo se da je čudotvorac kad je koža u pitanju, a posebno za osjetljivu kožu ispod očiju i tamne kolutove koji se stvaraju od umora, alergija, stresa, dehidratacije ili prosto genetike.

Zamislite sad ovo: svježe, sočne narandže pune vitamina C, iscjeđene i skrivene u bočici Anew Radiance kreme za područje oko očiju beauty kuće Avon! Pored kompleksa vitamina C ova krema sadrži i antioksidate koji spojeni stvaraju nepobjedivi duo. Ova divna krema ne samo da se bori protiv tamnih kolutova ispod očiju i hiperpigmentacije, već osvježava kožu poput jutarnjeg sunca.

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede. Uvjerite se i sami u moći ovog čarobnog vitamina i dozvolite vašoj koži da se probudi uz savršenu dozu vitamina C!

Potražite novu Anew Radiance kremu za područje oko očiju s kompleksom vitamina C u Avon brošuri od 1. januara po cijeni od 16,90 KM. Više detalja pronađite u Avonovoj brošuri.