Vatromet ljepote: Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

Njujorški glamur nedavno je dominirao Beogradom na spektakularnom lansiranju nove maskare Maybelline New York-a – Lash Sensational Firework. Prelijepi ambijent krovne terase šoping centra Galerija bio je savršeno mjesto za okupljanje beauty influensera, poznatih ličnosti, ljubitelja kozmetike i predstavnika najvećih medijskih kuća iz regiona. Svi prisutni uživali su u atmosferi koja je vjerno dočarala čaroliju njujorških rooftop zabava, donoseći dašak “Velike jabuke” u srce Beograda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veče je bilo ispunjeno elegancijom i autentičnim stilom, uz priliku da gosti isprobaju novu maskaru i uvjere se zašto će Firework postati neizostavan dio svake make-up rutine. Zvanice su uživale u ekskluzivnim „make-up separeima“ dizajniranim za savršene fotografije, dok su sa oduševljenjem isprobavali novu maskaru koja obećava izvanredan volumen i definiciju trepavica.

 

Ono što Lash Sensational Firework maskaru čini posebnom jeste njena SuperSparkTM četkica i formula obogaćena Pro Vitaminom B5 koja pruža 360° impresivan efekat, pun volumen i jasno definisane trepavice. SuperSparkTM četkica, inspirisana vatrometom, dizajnirana je da zahvati i razdvoji svaku trepavicu, a formula maskare obavija trepavice od korana do vrha, bez grudvica i razmazivanja. Maskara pruža nevjerovatan izgled – ultra-voluminizirane, izuzetno duge i savršeno uvijene trepavice. Uz ovu maskaru doživećete vatromet na svojim trepavicama.

 

Maybelline New York je udružio snage sa kraljicom samopouzdanja, Emily Ratajkowski, kako bi pokazala kako se to radi i unijela svoju magnetsku energiju u ovu maskaru. Dizajnirana za dinamičnu gradsku devojku sa magnetskom FIREWORK IT energijom, ova revolucionarna dopuna kultnoj Lash Sensational porodici maskara stvara neodoljiv spoj stava, samopouzdanja i neosporivog stila, i slavi ženu današnjice koja zrači energijom i sjajem.

 

Upravo bi “energija i sjaj” mogli da opišu veče na krovu Galerije, gde su sve zvanice u Firework pink dress kodu potvrdile da uz pomoć Firework maskare možete ostaviti nezaboravan utisak i privući pažnju gde god se pojavite. Čak je i kula Beograd zasijala u pink sjaju. Njujork je te večeri stigao u Beograd. A sa njim i Lash Sensational Firework.

 

O Maybelline New York

Maybelline New York je vodeći svjetski brend kozmetike, prisutan u više od 120 zemalja. Kombinujući tehnološki napredne formule sa aktuelnim trendovima i jedinstvenim duhom Njujorka, Maybelline New York nudi inovativne, pristupačne i jednostavne kozmetičke proizvode za svaku ženu. U 2020. godini, Maybelline je pokrenuo program Brave Together, dugoročnu inicijativu za podršku osobama sa anksioznošću i depresijom, pružajući kritičnu podršku, donaciju od 10 miliona dolara tokom narednih pet godina globalnim i lokalnim organizacijama, online edukativni centar i razne programe za destigmatizaciju razgovora o mentalnom zdravlju. Za više informacija posetite www.maybelline.com ili www.maybelline.com/bravetogether.com.