Uživo fashion glamur s Ladies In Awardsa 2018.

Večeras su sve oči uprte u najveći događaj koji slavi ženu u BiH – Ladies In Awards – Žena godine 2018.
 

U ovim trenucima otpočinje svečana ceremonija u Swissotelu, gdje je Ladies In magazin pod jednim krovom okupio najbolje od najboljih.

U nezaboravnoj noći kojoj prisustvuje oko 250 zvanica slavit će se najuspješnije žene među nama, dodijelit će im se nagrade za njihov rad, uručiti specijalna priznanja aktivisticama i sugrađankama, čija energija, trud i svjetonazor učestvuju u stvaranju pozitivnih priča u našem društvu, a saznat ćemo i ko će biti Žena godine 2018.

Kao što izazivaju pažnju u svojim branšama, gošće večeri bljesnule su i na crvenom tepihu. Atmosfera je puna osmijeha, pasija i optimizma. Prisutni su svi svečani stilovi, od klasičnog, glamuroznog do smjelijih kombinacija.

Mnoge dame su pokazale da je elegancija ekspresija ne samo njihovog ukusa, nego i načina na koji one žele živjeti. I baš kao što je Christian Dior tvrdio da se prilikom izbora cipela ne može biti dovoljno oprezan, dobro odjevene gošće pokazale su se uspješnim i u odabiru najvažnije sporedne stvari na svijetu za žene pojačavajući tako cipelama svoj stav u ovoj noći. Završni pečat red carpet outfitu daju frizure, nakit i torbice. Dok neko šalje poruke svoje gracioznosti, neko seksepila, neko vječne klasike, svečanost se nastavlja uz prigodan program. Kruna noći bit će proglašenje ovogodišnje Žene godine.