U Beogradu se krije najljepši boho kafić

Sa svojim bogatim noćnim životom, Beograd je spoj prošlosti i suvremenosti koji privlači stare duše i ljubitelje jedinstvenog iskustva.
Jeste li se ikada zapitali gdje biste mogli provesti nezaboravno veče u Beogradu?

 

U tom mnoštvu života i pulsiranja ovog europskog grada, postoji mjesto koje će vas odvesti na putovanje daleko od uobičajenih okvira zabave.

 

Boho Bar, smješten na Kalemegdanu, nudi jedinstveno iskustvo koje spaja prošlost i suvremenost u savršenom skladu.

 

Ovaj boemski lokal, okružen vegetacijom i dekorom koji evocira egzotične krajeve, pretvara vaš običan izlazak u avanturu.  Maison Boho stvara atmosferu koja oduzima dah i poziva na istraživanje.

 

Kada posjetite Boho bar u Beogradu, ne samo da ćete uživati u genijalnim koktelima i upoznavanju novih ljudi, već ćete doživjeti Beograd na jedinstven način. Njihova bajkovita terasa otvara vrata proljetnoj čaroliji, čineći vaš boravak nezaboravnim iskustvom.

Beograd je jedan od onih europskih gradova gdje se životom pulsira, gdje se svakim novim dolaskom osjećamo kao kod kuće. Sa svojim bogatim noćnim životom, kulturnom baštinom, predivnom arhitekturom i dubokom poviješću, Beograd je spoj prošlosti i suvremenosti koji privlači stare duše i ljubitelje jedinstvenog iskustva.

 

U tom nizu fantastičnih mjesta za okupljanje, Maison Boho se ističe kao neodoljiva točka u srcu grada. 

Inspiriran dalekim destinacijama poput Balija, Maroka i Indije, Maison Boho stvara atmosferu koja vas odvodi u egzotične krajeve.

 

Okružen je vegetacijom i dekorom koji podsjećaju na džunglu, a “barefoot” koncept doprinosi opuštenoj atmosferi i doživljaju povezanosti s okolinom. Glazba različitih žanrova dodatno obogaćuje doživljaj ovog mjesta.

 

Ako vas put nanese u Beograd ovog proljeća, svakako posjetite Maison Boho bar. Ondje ćete uživati u genijalnim koktelima, upoznati nove ljude i doživjeti Beograd u svojoj proljetnoj čaroliji! 

Više možete pročitati na linku.