Top 5 modnih blogera koji će vas inspirirati

Modni blogeri su postali neizostavan izvor inspiracije za ljubitelje mode diljem svijeta.
Modni blogeri su postali neizostavan izvor inspiracije za ljubitelje mode diljem svijeta.

 

Njihovi stilski savjeti, kombinacije odjeće i osobni modni izrazi često su izvor novih ideja i trendova. Evo 6 modnih blogera koje svakako trebate pratiti kako biste bili u toku s najnovijim modnim trendovima:

Chiara Ferragni – Jedna od najpoznatijih modnih blogerica na svijetu, Chiara je poznata po svom sofisticiranom i urbano-chic stilu. Njeni outfiti su uvijek inspirativni i nosivi u svakodnevnom životu.

Aimee Song – Aimee je stručnjakinja za casual chic stil, s naglaskom na ležernim, ali elegantnim kombinacijama. Njeni savjeti o modi i putovanjima privlače veliku pažnju.

Camila Coelho – Brazilka koja je osvojila svijet svojim šarenim i ženstvenim stilom. Camila kombinira high-end modne komade s pristupačnijim brendovima, što je čini inspirativnom za širok spektar ljudi.

Maribel Domínguez – Poznata po svojim veselim, šarenim outfitima. Hrabro bira neobične boje za svoje kombinacije. Spaja nespojive komade i napravi da budu prava modna inspiracija.

Widsom Kaye– Prava modna inspiracija u svakom mogućem smislu. Njegovi videi ne samo da su inspirativni već i zanimljivi. Poznat je po klipovima da pravi outfite od 100,00 dolara i od 100 dolara.

Negin Mirsalehi – Negin je poznata po svojem boho-chic stilu s naglaskom na luksuzne modne komade i prirodnu ljepotu.

Više možete pročitati na linku.