Tiffany brend namijenjen savremenoj poslovnoj ženi i muškarcu

Tiffany Production doo je porodična kompanija osnovana 1982 godine u Čačku. Kompanija je 1995 godine registrovala svoju robnu marku što je značilo početak proizvodnje i lansiranje Brenda Tiffany.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja, kompanija razvija proizvode namjenjene onima koji su u potrazi za kvalitetnom, urbanom i modnom gardarobom, koja ističe jedinstven stil i karakter i postaje jedan od vodećih i prepoznatljivih proizvođača u tekstilnoj industriji Srbije i šire.

Danas se proizvodi Tiffany Brenda distribuiraju kroz više od 100 maloprodajnih objekata na sedam različitih tržišta. Tiffany brend je prisutan putem svojih maloprodajnih objekata, sistema franšize, kao i veleprodajnih partnera.

Kad je u pitanju concept kolekcija, Tiffany brend godišnje na tržište plasira dvije glavne kolekcije: proljeće – ljeto i jesen – zima, kao i nekoliko mini kolekcija, kao što su bazna kolekcija i svečana kolekcija (night edition). Svaku od ovih kolekcija dopunjuje i prateći program, odnosno kolekcija accessories.

Kolekcija Tiffany Brenda su namjenjene savremenoj poslovnoj ženi i muškarcu.  Ovo je samo mali dio nove kolekcije za proljeće/ljeto 2017,  a cijelu kolekciju možete pogledati na http://www.tiffanyproduction.com/katalog

\"\"

\"\"

 

\"\"

\"\"