Sjajna Miu Miu kolekcija za proljeće 2017

Nova Miu Miu kolekcija vjerno utjelovljuje modu s ulica New Yorka koja zahvaća period od 40-ih pa sve do ranih 50-ih godina

Priča o nostalgiji nekih davnih vremena, Miuccia Prada duboko je utkala u novu predjesensku kolekciju. Koketiranje s vintage elementima iz sredine 20. stoljeća isprepleteno je u lookovima za dame, ali i za buntovnice. Tako će dame nositi graciozne haljine do gležnja, strukirane kapute od tvida i satenske salonke s visokim potpeticama, a buntovnice će uživati u suknjama, kratkim kožnim jaknama i ravnim cipelama na vezanje u kombinaciji sa soknama koje podsjećaju na golferske.

Krznene jakne i torbe u nekoliko boja također su prisutne u igri, a kombinirane s potpuno kontrastnim i elegantnim komadima odjeće. Da se brend Miu Miu uspješno okrenuo mlađoj populaciji vidljivo je u komadima koji su stvoreni za moderne tinejdžerice. Suknje punog kruga od karirane vune, kožne hlače visokog struka koje sežu iznad gležnja i hibridi dekonstruiranih \”baseball\” jakni odličan su par s otmjenim Mary Jane modelima cipela ukrašenih svjetlucavim kamenjem. Genijalka Miuccia ni ovog puta nije ništa prepustila slučaju i svaki look je stiliziran, baš kao i uvijek. Konkretno, moćno i upečatljivo. 

buro247.hr