Septembar u vašem kalendaru

Ovo trebate vidjeti, posjetiti, kupiti…

KRAJ LJETA DOČEKAJTE NA MORU

\"\"

Ukoliko odmarate u septembru, naoružajte se pozitivnom energijom i uživajte u čarima domaćeg mora, u Neumu. Temperatura je prijatnija i skoro da nema nepodnošljivih vrućina, a u ljetovalištima ne vladaju gužve.

\"\"

MELLO

\"\"

Mello – prirodni melem je zaštitna krema za kožu, pogodna je za svakodnevnu njegu suhe i osjetljive kože. Zahvaljujući prirodnima sastojcima pruža dubinsku hidrataciju i intenzivno njeguje suhu kožu.

OKSFORD CIPELE SU PUN POGODAK!

\"\"

Septembar je savršeno vrijeme za oksford cipele. Odlično se kombiniraju uz poslovni stajling, ali i casual look. Ova vrsta obuće učinit će da izgledate šik i moderno.

REVITALIFT LASER OBNAVLJAJUĆA NJEGA PROTIV STARENJA SPF 20

\"\"

Otkrijte dnevnu kremu sa zaštit- nim faktorom 20 Revitalift Laser X3, koja popravlja sve znakove starenja. Klinički dokazana u neovisnom institutu i nadahnuta dermatološkim postupcima.

KOTLINA

\"\"

Kotlina – domaća dramska serija, u režiji Danisa Tanovića i Aide Begić dobitnica je priznanja za Najbolju filmsku dramu – kategorija Srce Sarajeva, u okviru 29. izdanja SFF-a. Feđa Štukan proglašen je najboljim glumcem, dok su za najbolju epizodnu ulogu nagrađeni glumica lda Keškić i glumac Boris Ler. Danis Tanović i Aida Begić – dobili su nagradu za najbolju režiju. Također, serija je dobila i nagradu za najbolji scenarij koji potpisuju Danis Tanović, Amra Bakšić Čamo, Nikola Kuprešanin i Adnan Lugonić…