Saveznik za bolji imunitet

Zbog užurbanog načina života, u kojem nema vremena za obvezni dnevni odmor, uravnoteženu prehranu i dovoljan unos svježeg voća i povrća, dovodimo svoje zdravlje u opasnost. Iako je trend pravilnije i zdravije prehrane sve prisutniji, a trend tjelovježbe prati ga u stopu, katkad je jednostavno nemoguće sve to zajedno sprovesti. Kvalitetnu podršku imunom sistemu pružit će dodaci prehrani. O čemu je riječ?

Usprkos svim našim naporima postalo je teško osigurati potreban unos hranjivih tvari samo kroz hranu. Vitamini, minerali i antioksidanti postali su ključni dio prehrane, kao neophodni za dobrobit našeg tijela. Dodaci prehrani zauzimaju važno mjesto u svakodnevnom životu, često opterećenom stresom, užurbanošću, mnogostrukim naporima u poslovnom i privatnom životu, nedostatkom vremena za nabavku i pripremanje svježe, lokalno uzgojene i organske hrane, iscrpljenošću sezonskim bolestima… Slabiji apetit, manjak kretanja, upotreba različitih lijekova, sporiji metabolizam… dovode do nedostatka važnih nutrijenata. Također, postoje i određene rizične skupine ljudi, ali i životni periodi u kojima su dodaci prehrani itekako korisni.

Danas, kada smo u potrazi za različitim načinima da poboljšamo svoj imunitet, povećamo energiju i vitalnost, te održimo ravnotežu u tijelu, GE132 i GE 132+Natural ističu se kao izvanredni prirodni proizvodi koji pomažu u postizanju tih ciljeva.

\"\"

Prvi preparat koji je izašao iz kompanije Intrenational Health je prirodni dodatak prehrani Ge 132, japanske formulacije, njemačke tehnologije s 6 najkvalitetnijih aktivnih sastojaka: ekstrakt reiši gljive, matična mliječ, resveratrol, ajkulin proteinski kopleks, ekstrakt zelenog čaja i vitamin C iz šipurka. Njegovi sastojci i imunomodulatorna svojstva čine ga svestranim dodatkom za održavanje ravnoteže u tijelu i poboljšanje zdravlja. O njegovom djelovanju, od prvog trenutka predstavljanja do danas, govori na hiljade zadovoljnih korisnika. Osim što pomaže u jačanju imunološkog sistema pruža antioksidativnu zaštitu, detoksikaciju organizma, povećava energiju i vitalnost, te podržava zdravlje srca.

Iz preparata Ge 132 je nastao Ge 132+Natural, sastavljen od 5 jakih antioksidanata: ekstrakt reiši gljive, matična mliječ, resveratrol, likopen i sulforafan, koji jačaju prirodne odbrambene sposobnosti organizma imunomodulatornim djelovanjem. GE 132+Natural pomaže zaštiti organizma od brojnih bolesti. Preporučuje se kao dodatak redovnoj terapiji oboljelima od autoimunih oboljenja, šećerne bolesti, kod viška masnoće u krvi, oboljenja srca i krvnih sudova, reumatskih bolesti, te alergija.

GE132 i Ge 132+Natural dolaze u obliku kapsula, što ih čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Preporučena doza varira ovisno o individualnim potrebama i ciljevima, pa je najbolje slijediti upute proizvođača ili se posavjetovati s ljekarom.

Proizvode kompanije International Health potražite u apotekama, bez ljekarskog recepta.

Ne dozvolite da vas sunce, visoke temperature, miris borovine i mora, zavaraju da se ne možete razboljeti, bilo od virusnih ili bakterijskih infekcija kojih je sve više. Jedino što u ovom trenutku možemo jeste da brinemo o svom imunitetu, stalno i tokom cijele godine.

Iskustva korisnika:

 „Posao koji radim, lični integritet i moje vaspitanje mi ne dozvoljavaju da bilo kada kažem da je nešto dobro, a da prije toga nisam probao. U proizvod Ge 132 plus natural vjerujem! Ali želim da vam poručim da bilo da je napolju plus četrdeset, ili minus dvadeset, vašem organizmu je potreban kompleks antioksidanata, kakav ima preparat Ge 132 + Natural.

Dejan Pantelić, voditelj

 Posao kojim se bavim je posao koji istinski volim i u kojem se pronalazim. Međutim zbog svih izazova koje on nosi, zdravi obroci nisu na dnevnom meniju, tako da vrlo često dođe do pada imuniteta pa i energije. Shvatio sam da mi je potreban dodatak prehrani kada sam postao meta sve češćih alergija, sezonskih gripa, pada energije i slično. Brzo sam primjetio pozitivne promjene nakon korištenja preparata GE 132. Alergije su postale sve rjeđe, gotovo pa ih više i nema. Prošla je i sezona gripa, a ja sam je pregurao bez bolesti. Proizvod bi preporučio svima, a na moju preporuku počeli su ga koristiti i moji roditelji, tako da smo sada svi puno zdraviji i energičniji.

Marko Latinović, korisnik

http://www.ge132.ba

@ge132bih (https://www.instagram.com/ge132bih/)