Riri Sensual Beauty: Kraljevska biljna kozmetika za bh. dame

Dame koje su naučile brinuti o svojoj koži i koje zdravlje stavljaju prije estetike, sigurno će obradovati informacija da je naše tržište odnedavno bogatije za novi domaći beauty brand „Riri Sensual Beauty“. Riječ je o liniji potpuno prirodne kozmetike, iza čijeg imena stoji Munira Rira Mahmutović, dipl. aromaterapeut

Foto: Vanja Lisac

Piše: Lejla Lojo-Karamehmedović

U kvalitet ovih krema prve su imale priliku da se uvjere brojne zvanice koje su proteklog mjeseca prisustvovale svečanoj promociji, održanoj u sarajevskom Domu mladih. „Riri Sensual Beauty“ nije samo beauty kozmetika, nego je i aroma kozmetika i ubraja se u kraljevsku biljnu kozmetiku u kojoj nema konzervansa.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

  • Svaku kremu proizvedenu u Riri Sensual Beauty koju nanesete na lice, možete rastopiti u vodi i popiti. Veoma je važno da se kreme čuvaju na hladnom mjestu, a najbolje je u frižideru, jer je rok trajanja kreme od otvaranja tri mjeseca – kazala je Munira, dodajući da je svaku kremu pravila prepoznajući potrebe savremene bh. žene.

„Riri Sensual Beauty“ liniju za sada čine: noćna anti age krema, dnevna hranjiva krema, noćna hranjiva krema, hidratantna krema, krema za masnu i aknoznu kožu, krema za muškarce i anticelulitni gel.