Revolucionarni Samsung Neo QLED 4K 98\’\’ i elegantni OLED TV 77\’\’: Savršenstvo tehnologije i dizajna za vaš moderni dom

U današnjem digitalnom dobu, televizori nisu samo uređaji za prikazivanje slika i sadržaja. Oni su postali centralna tačka naših domova i zato nam je važno da predstavljaju spoj tehnologije i estetike. Kada je u pitanju izbor vrhunskih televizora, Samsung Neo QLED 4K 98\’\’ i OLED TV 77\’\’ ne samo da se izdvajaju iz mnoštva, već i donose revolucionarnu tehnologiju koja se savršeno uklapa u moderni enterijer vašeg doma.

\"\"

Tehnološko savršenstvo – Samsung Neo QLED 4K 98\’\’

Samsung Neo QLED 4K 98\’\’ donosi tehnološku revoluciju u svijet televizora. Zahvaljujući Quantum Mini LED tehnologiji i Neural Quantum 4K procesoru, ovaj televizor pruža pravi vizuelni spektakl koji će preplaviti svaki prostor u kojem ga budete koristili. Tome doprinose Dolby Atmos® i i zvuk praćenja objekta kako biste svaku scenu osjetili kao da je gledate iz kina. Q-Symphony funkcija pruža sinhronizovani zvuk iz svakog zvučnika na televizoru i soundbaru, stvarajući zvučno okruženje koje prati svaki trenutak na ekranu.

Dodamo li tome ultra tanki okvir i minimalistički dizajn, uklapanje u različite stilove enterijera još je jednostavnije, a vaše kućno kino vidljivo iz svakog ugla.

Sofisticirani izgled prati napredna vještačka inteligencija za optimizaciju sadržaja lošije rezolucije, a opcija Real Depth Enhancer oponaša ljudsko oko i stvara vizuelni doživljaj koji očarava. Bez obzira da li se radi o akcijama, drami ili prirodnim dokumentarcima, svaka slika postaje doživljaj za sebe.

Elegancija bez premca uz Samsung OLED TV 77\’\’

\"\"

Sinonim za elegantno i profinjeno iskustvo gledanja nosi ime Samsung OLED TV, a varijanta od 77\’\’, koju danas predstavljamo pokazat će vam zašto je Samsung već 17 godina uzastopno TV brend broj 1 u svijetu.

Duboke crne, čiste bijele i živahne boje dobijaju se zahvaljujući tome što svaki piksel na ekranu ovog televizora emituje vlastito svjetlo, omogućavajući potpunu kontrolu nad osvjetljenjem i kontrastom. To rezultira besprijekornom crnom bojom i nježnim prelazima između boja, stvarajući vizuelno zadivljujući efekat. OLED TV također podržava Dolby Vision tehnologiju, omogućavajući da iskusite svaki trenutak baš onako kako ga je zamislio autor. Ljubitelje akcije i videoigara očekuju vrhunske performanse i nevjerovatno velike brzine uz inovativnu 4K 144Hz funkciju na TV ekranu.

Dizajn ovog televizora se ogleda u ljepoti minimalizma. Tanak LaserSlim profil i Infinity One dizajn mu omogućavaju da se stopi sa zidom poput umjetničkog djela. Bez okvira oko ekrana, vaš fokus se usmjerava isključivo na sadržaj koji gledate. OLED TV 77\’\’ je suptilan dodatak svakom modernom enterijeru, lijep iz svakog ugla, koji omogućava prostoru da zadrži svoj karakter, dok istovremeno donosi dozu luksuza.

\"\"

Koji Samsung TV je za vas?

Iako se tehnologija i dizajn između Samsung Neo QLED 4K i OLED TV razlikuju, oba televizora donose nešto jedinstveno i vrijedno modernim domovima. Bez obzira da li preferirate tehničku inovaciju Quantum Mini LED tehnologije ili beskompromisno kvalitetne slike OLED ekrana, obje opcije garantuju vrhunsko iskustvo gledanja.

Što se tiče dizajna, oba televizora su pažljivo oblikovana kako bi se uklopila u različite stilove enterijera. Samsung Neo QLED 4K 98\’\’ pruža modernu sofisticiranost, dok OLED TV 77\’\’ donosi minimalističku eleganciju. Bez obzira na to koji model odaberete, ovi televizori će donijeti vrhunsko iskustvo gledanja i doprinijeti modernom duhu vašeg doma.

Više informacija o ovim uređajima potražite na:

https://www.samsung.com/ba/tvs/qled-tv/q80c-98-inch-qled-4k-smart-tv-qe98q80catxxh/

https://www.samsung.com/ba/tvs/oled-tv/s95c-77-inch-oled-4k-smart-tv-qe77s95catxxh/

Priznanje za izvrsnost u inovacijama

Zahvaljujući tehničkoj ekspertizi i vodećim inovacijama u sektoru TV uređaja, kompanija Samsung Electronics dobila je priznanje za liderstvo i izvrsnost na globalnom tržištu. Prema podacima firme za istraživanje tržišta Omdia, Samsung je ponovo zauzeo prvo mjesto na globalnom tržištu TV uređaja za 2022. godinu, i to 17. godinu zaredom. Ovo dostignuće se može pripisati posvećenosti kompanije vrhunskom iskustvu gledanja i dizajnu koji je usmjeren korisnicima.

Posvećenost kompanije Samsung inovacijama nastavlja se i 2023. godine kroz razvoj intuitivne tehnologije osmišljene da zadovolji potrebe korisnika. Platforma SmartThings omogućila je nesmetano integrisanje i povezivanje više uređaja, pri čemu sigurnost ostaje glavni prioritet, što će korisnicima olakšati stvaranje istinski personalizovanog iskustva koje odgovara njihovim sklonostima i potrebama.