Prijavite se na Woman\’s Golf Day u Sarajevu

U organizaciji PGA BH, udruženja profesionalnih igrača i trenera golfa u BiH, sarajevsko golf igralište će i ove godine biti jedna od 695 lokacija u svijetu gdje će se 6.juna od 16:00 do 18:00 sati, održati  Women’s Golf Day
Naime, u cijelom svijetu u isto vrijeme će sve zainteresovane dame imati priliku upoznati čari golfa, a iskusne golferke će odigrati mini turnir na 9 rupa. Zahvaljujući susretljivosti VF golf terena i našeg BH PGA na čelu sa trenerom Dejanom Šaranom, ovaj događaj će za sve zainteresovane dame biti besplatan, a Sarajevo će postati dio svjetskog dana kada samo dame igraju i upoznaju se sa golf igrom.

\"\"

U okviru ovog vrlo interesantnog događaja planiran je dvosatni kurs golfa za početnice (sat driving-a i sat putting-a) te igra na 9 rupa za sve iskusnije golferke. Nakon igre i upoznavanja sa golf vještinama planirano je druženje svih učesnica u restoranu golf kluba uz laganu zakusku. Kompletna oprema je obezbijeđena, učesnice samo trebaju doći u sportskoj obući Kako bi uzele učešće na ovom svjetskom događaju molimo sve zainteresovane dame da se registruju na sljedećoj adresi: https://www.eventbrite.com/e/vf-golf-igraliste-sarajevo-tickets-31247994593, ili na telefon 033 261 111 Radi ograničenog kapaciteta golf igrališta Sarajevo broj mjesta je ograničen.