Otkrili smo inovativne novitete za ubrzano tamnjenje i osvježenje bez kojih ne idemo na plažu

 Vjerujemo kako se svi možemo složiti da nam je ovih dana već pomalo dosta zatvorenih prostora, ureda i gradskog asfalta i da već jako žudimo za osjećajem vrelog sunca na našoj koži, morskim valovima i brončanim, sjajnim preplanulim tenom. Međutim, svjesni svih opasnosti od izlaganja sunčevim zrakama, u stalnoj smo potrazi za novim rješenjima kako bismo ipak uživali u brončanom tenu, naravno bez predugog sunčanja. I tu na scenu stupaju proizvodi za ubrzano tamnjenje nove generacije. A kada otkrijemo proizvode neodoljive teksture, savršenog mirisa kokosa koji nas instantno seli u trope i još uz sve to hidriraju i djeluju antioksidativno, našoj sreći nema kraja.

 

 

Sve to je nova Olivalova kolekcija za ubrzano tamnjenje, hidrataciju i osvježenje SUPER Coco, nastala na uspjehu već svima dobro poznate i obožavane SUPER Mrkve    

 

Ova kolekcija donosi učinkovito poticanje preplanulosti uz antioksidativni učinak, ali i njegujuće, nemasne i mirisne teksture za dugo toplo ljeto.

 

 

Kako djeluju proizvodi za ubrzano tamnjenje?

Proizvodi za ubrzano tamnjenje potiču jednoliku preplanulost kože tijela i djeluju na način da „izvlače“ melanin na površinu kože i tako ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu.

 

Olival je opet dokazao (i pokazao) kako je predvodnik trendova pa nam i u ovoj novoj liniji predstavlja inovativne formulacije.

 

 

Glavni aktivni sastojak za ubrzano tamnjenje u SUPER Coco proizvodima, inovativni je BRONZ’ALG®. Riječ je o patentiranoj kombinaciji smeđe alge Bifurcaria bifurcata s aminokiselinom acetil-tirozinom.

 

Ovaj spoj sinergijski djeluje na poticanje sinteze melanina, dok istovremeno pruža prirodnu antioksidativnu potporu koja umanjuje negativan utjecaj UV zračenja. I kao što volimo koristiti proizvode s vitaminom C prije nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom na kožu lica, voljet ćemo i SUPER Coco jelly i / ili SUPER Coco sorbet koristiti prije nanošenja mlijeka ili ulja sa zaštitnim faktorom na kožu tijela.  Dodatno nas veseli kako ovaj inovativni sastojak ima i produljeni učinak poticanja ubrzanog tamnjenja, budući da djeluje i nakon samog izlaganja suncu.

 

Koji od proizvoda iz kolekcije SUPER Coco odabrati?

 

 

 SUPER Coco sorbet za ubrzano tamnjenje svilenkaste je, prozračne i kremaste teksture koja po nanošenju ne ostavlja osjećaj težine ili ljepljivosti. Bijela boja sorbeta obogaćena je finim bijelim shimmerom te podsjeća na unutrašnjost školjke, a kožu ostavlja sjajnom i njegovanom. Ugodnog je, kremastog mirisa kokosa koji doprinosi ljetnom ugođaju.

 

 

 

Nemasni Olival SUPER Coco jelly sadrži aloe veru i glicerin koji hidratiziraju i njeguju bez osjećaja mašćenja i težine i također ga odlikuje lagana, gelasta, hidratantna i neljepljiva tekstura te tirkizno plava boja koja podsjeća na morske valove. Ugodan,  kremasti miris kokosa asocira na trope i ljeto.

 

Oba proizvoda omekšavaju i štite kožu od dodatnog isušivanja koje ljeti pojačano uzrokuju sunce, vjetar i morska sol.

Treći proizvod iz ove nove kolekcije osvježavajuća je Olival SUPER Coco maglica za lice i tijelo koja hidratizira i revitalizira kožu te je obavija ugodnim kremastim mirisom kokosa koji nam je je i postao sinonim za ljeto i bezbrižan odmor. Sprej-pumpica omogućuje fini oblačić maglice za osvježenje tijekom vrućih dana i toplih noći. Sadrži pantenol za poticanje obnavljanja kože te glicerin za dodatnu hidrataciju, a maglica se može nanositi i nakon šminkanja. Ne sadrži alkohol i pogodna je za primjenu već od tinejdžerske dobi.

 

 

 

Kada se preporučuje koristiti proizvode za ubrzano tamnjenje?

Proizvode za ubrzano tamnjenje možete početi nanositi i do par tjedana prije izlaganja kože suncu i sunčanja kako bi koži dali priliku da poveća proizvodnju melanina. Budući da su svi proizvodi iz linije SUPER Coco i SUPER Mrkva njegujući, bez problema mogu zamijeniti vašu normalnu kremu ili losion za tijelo tijekom ljetnih mjeseci. A naravno da ih možete koristiti i isključivo na plaži, bez ovog pripremnog razdoblja.

 

Ne zaboravite SPF!

Proizvodi za ubrzano tamnjenje nisu zamjena za proizvodi sa zaštitnim faktorom i koliko god svi težili preplanuloj, brončanoj koži, nikako ne smijemo zaboraviti i na štetno djelovanje sunca na naš organizam. Od sunca se moramo štititi svakodnevno jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. I zato prilikom korištenja ovih proizvoda za ubrzano tamnjenje ne smijete zaboraviti i na adekvatnu zaštitu kože tijela s odgovarajućim zaštitnim faktorima. Kombinacija proizvoda s visokim SPF-om i jednog od proizvoda iz linije SUPER Coco ili SUPER Mrkva garancija je lijepog ljetnog tena.

 

Potražite Olival proizvode u dm prodavaonicama kao i na web shopu: www.olival.ba