Orpur kao lični pečat – Kada je miris puno više od mirisa

Kompanija Avon ovog proljeća donosi novi jedinstveni miris

Miris je nevidljivi ali nezaboravni dodatak zahvaljujući kojem se svaka žena osjeća posebnom u svakoj prilici. Danas sve više žena insistira da njihov odabrani miris bude Orpur kvalitete. Šta to u stvari znači?

\"\"

Orpur ili „čisto zlato“, jedinstvena je oznaka koja se dodjeljuje isključivo najfinijim i najkvalitetnijim prirodnim sastojcima u mirisu. U pitanju je etiketa koju je kreirao čuveni švicarski Givaudan 2000. godine, s ciljem da otkrije i promovira potencijal kultnih prirodnih sirovina u parfumeriji.

\"\"

Naučno je dokazano da nas mirisne note mogu opustiti, poboljšati nam raspoloženje, a djeluju i kao poticaj samopouzdanju! A kada je u pitanju miris koji nosi oznaku Orpur, taj efekt se povećava jer znate da na svojoj koži nosite upravo najkvalitetnije sastojke.

Najnoviji miris iz Avonove kolekcije Today, Tomorrow, Always, veoma simboličnog naziva Wonder, zaista je pravo malo čudo Orpur kvalitete. Ovaj parfem predstavlja do sada najsvježiji miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije, nudeći damama svježe i uzbudljive mirisne senzacije cvjetnih i mošusnih nota od sastojaka vrhunske kvalitete. Napravljen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, ovaj moderni, romantični miris izgrađen je oko pupoljka cvijeta narandže, u trenutku tik pred cvjetanje, kako bi se dobila svježija esencija i moderni zeleniji cvjetni aspekt mirisa. U kombinaciji s blistavim bergamotom i sofisticiranim kedrovim drvetom, Wonder ostavlja nezaboravni trag cvjetnog i elegantnog potpisa.

\"\"

Ova čudesna esencija aroma pod imenom Wonder iz Avon Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupna je u Avon brošuri od 1.aprila po cijeni od 33,90 KM.