Odaberite idealnu kombinaciju ovog proljeća

Printovi koji plijene pažnju

Modna priča ove sezone počinje izborom živopisnih printova, dezena, materijala, tkanina… Animal print, cvjetni dezeni, ultimativne i svevremenske tačkice plijenit će pažnju…

Ležerni favorit ove sezone

Na listi najpopularnijih ultimativnih ležernijih odjevnih komada za ovu sezonu, definitivno su trenerke! Popularnost su doživjele prošle godine, a svojim udobnošću nametnule su se kao kombinacija koju volimo nositi. Nosit ćemo je stalno, u dobro prepoznatljivom izdanju, ali i u nekim manje očekivanim kombinacijama. Kombinirat ćemo je s elegantnim komadima.

Ah, ta mala crna haljina…

Mala crna haljina nema rok trajanja. Ona je modni klasik koji je stekao status kultnog – tako brzo. Njen šarm slavi se stoljećima, a i u predstojećoj sezoni u samom je vrhu…

Modni klasik koji živi vječno

Savršena je za svaku kombinaciju zbog svoje elegancije i ležernosti. Možete je kombinirati uz elegantni, klasični, ali i luksuzni outfit. Ljubiteljicama klasičnog stylish looka je omiljeni komad sezone.

Romantični ovosezonski trend

Haljine do poda viđali smo na svjetskim modnim pistama – kod Diora, Alberte Ferretti, Valentina, Erdema i Michaela Korsa… Sada su ove krasotice – romantični ovosezonski trend. Uglavnom dolaze jednobojne u svijetlim nijansama, a pristaje im kožni asesoari – cipele i torbe.