Nova Ladies In sezona počinje Boljim odlukama

Poseban i drugačiji doživljaj

Već osam godina, Ladies In projekat pomjera sve granice i uvrstio se u listu omiljenih događaja u našoj zemlji. Ladies In zajednica ističe ženu – kao pokretača društvenih promjena, kulturnih dešavanja, kojoj su poslovni ciljevi uvijek dostižni, ali porodica na prvom mjestu.

Ladies In nastavlja svoju avanturu i u 2023. godini. Novu sezonu evenata obilježit će slijed događaja na kojima će se slaviti ljepota žene, kroz sve ono, što ona, ustvari jeste – kreativna, maštovita, sposobna, zdravih životnih navika, liderica, trendseterica… Kroz kreativne tematske evente i zanimljive radionice iz mjeseca u mjesec, putovat ćemo kroz Bosnu i Hercegovinu, slaviti uspjehe, promovirati životne vrijednosti.

Poučeni ranijim iskustvom organizatori u novoj sezoni, pružit će mogućnost gošćama da razviju svoje vještine i talente, da nauče nešto što ranije nisu znale, podrže jedna drugu, te svoja druženja pretvore u inspirativne trenutke u kojim oslobađaju svoju maštu i razvijaju kreativnost.

Na Ladies In druženjima fokus će se staviti na sustainable living, kao i promociju održivog razvoja u svim segmentima, kako za kompanije, a tako i pojedince. Cilj ove sezone je, između ostalog, da promovira i važnost očuvanja prirodnih resursa, jer ovakav način života stvara ravnotežu, između društvenih, ekoloških i ekonomskih potreba, te se osigurava održivost i dobrobit budućih generacija.

Članice Ladies In zajednice imat će priliku uživati u različitim sadržajima koje za njih priprema Ladies In tim, a sve u cilju ekonomskog, socijalnog, kulturnog i političkog osnaživanja bh. žena, jačanja zajednice, njihovog umrežavanja, te osnaživanja ženskog poduzetništva. Značaj projekta prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj. Pratite sve aktivnosti na portalu www.ladiesin.ba, te printanom izdanju Ladies In magazina

Jer, zajedno stvaramo bolje sutra!