Nova kolekcija Dunje Jovanić: Luksuzno putovanje sa prijateljicama

Dunja Jovanić, poznata kao Imfashionbabe, organizovala je nezaboravno putovanje kako bi predstavila svoju novu kolekciju.
Srpska influenserka i jutjuberka, Dunja Jovanić, poznata kao Imfashionbabe, organizovala je nezaboravno putovanje kako bi predstavila svoju novu kolekciju.

 

Za ovu posebnu priliku, iznajmila je privatnu jahtu i povela svoje prijateljice i kolege blogere na ekskluzivan retreat.

 

Među poznatim damama koje su se pridružile ovom događaju su pevačica Sara Jo, blogerke Una Krlić, Anastasija Grujić, Hrvatica Dora Predojević, kao i influenserke Amina Efendić i Diva is Back. Fotograf Dušan Petrović bio je zadužen za beleženje najlepših trenutaka ovog putovanja.

Putovanje je bilo organizovano povodom promocije nove kolekcije kupaćih kostima i odjevnih komada iz Dunjinog brenda.

 

Svaki detalj na jahti bio je u pink tonovima i ukrašen logom brenda, što je dodatno naglasilo eleganciju i stil.

 

Dame su provele četiri noći u luksuznoj vili na prelijepom ostrvu Korčula, a prvu noć su uživale u gledanju kultnih filmova u pidžamama sa logom “Bebe by Dunja”. Nakon ukrcavanja na jahtu, proslavile su šampanjcem i zaputile se ka svojoj vili, gde je sve bilo tematski uređeno do najsitnijih detalja.

Dunja je još jednom pokazala svoj besprekoran osjećaj za stil i organizaciju, ostavljajući sve prisutne bez daha. Sve dame su se predivno provele, a detalje sa ovog luksuznog putovanja možete pogledati u galeriji ispod.

 

Verujemo da će ova kolekcija biti hit i da će svi ljubitelji mode biti oduševljeni.

Više možete pročitati na linku.