Napravite mjesto u ormaru, jer nove Lovelyce su neodoljive!

Buđenje prirode, prve tople zraka sunca, gužva na ulicama, šetnja u slojevitoj odjeći i povjetarac u kosi… Proljeće je doba koje nas čini lepršavima i poletnima, budi sva osjetila, a posebno maštu za kreiranje romantičnih proljetnih odjevnih kombinacija. U modnoj igri svi imamo komade kojima smo posebno naklonjeni, a sigurni smo da su brojnim damama upravo torbice omiljeni dio garderobe!

U posljednjim danima marta poželjeli smo dobrodošlicu novoj kolekciji torbi brenda My Lovely Bag. Omiljeni domaći brend ovoga proljeća nam donosi romantiku, eleganciju, te sportski luksuz koji možemo ponijeti u ruci u svaki svoj radni dan ili izlazak.

\"\"

Kampanja za proljetnu kolekciju je snimljena u Rimu, a u ulozi modela se našla stilistica iz Rima – Ivana Račić, kojoj se na nekoliko fotografija pridružila i dizajnerica i vlasnica brenda, Marija Perić.

\"\"

\”Prvenstveno je bio u planu London, ali mi je osjećaj govorio da to ipak treba biti Rim u koji sam vječno zaljubljena\” – otkrila nam je Marija kako to da se odlučila snimati vizuale za svoj brend baš u Rimu.

\"\"

Romantika, šarm, elegancija, umjetnost i čarobna energija vječnoga grada čine savršenu kulisu za predstavljanje proljetnih torbica koje svojim dizajnom i karakterom poručuju da je zaista \”la vita è bella\”…

\"\"

Kolekcija se sastoji od 5 novih modela torbica koje dolaze u nekoliko boja.

Kolekcijom se protežu, kao dominantne ili kao detalji, prekrasne boje: bijela, bež, prljavo ružičasta, lila, nježna boja pistacija, pink, crvena, ljubičasta, narandžasta te crna.

\"\" \"\" \"\"

Novi modeli su ukrašeni autentičnim Lovely kopčama i ukrasima te dolaze u zlatnim, srebrnim ili antracit bojama metala. Svaka torba dolazi s duplim izmjenjivim remenima, ili s jednim podesivim sa zanimljivim rješenjima podešavanja koje cjelokupan dojam torbe čine još posebnijim. Torbe iz ove kolekcije, kao i one iz prethodnih, izrađene su od visokokvalitetne umjetne kože čime brend nastavlja svoju filozofiju o isključivoj upotrebi sirovina koje nisu životinjskog porijekla.

\"\" \"\"

Kada su u pitanju veličina i oblik, oduševljava raznolikost istih… od veće \”tote\” torbe, preko torbi srednje veličine blago trapezastog i ovalnog oblika do mini torbica pravokutnog i oblika srca.

\"\" \"\"

Složiti ćete se da će u ovoj kolekciji, svaka klasičarka i svaka trendseterica pronaći savršen ulov za sebe!

My Lovely Bag torbe su dostupne online te na više prodajnih mjesta u regiji.