Najljepše frizure za plažu

Kada govorimo o frizurama za plažu žene najčešće biraju funkcionalnost

Ne postoje bolji pramenovi od onih koje vam prirodno napravi kombinacija sunca i mora. To će vam reći svaki frizer uz savjet da na plažu obavezno ponesete neki sprej za zaštitu kose kao i sprej za stiliziranje koji će vam uz nekoliko vještih poteza prstima napraviti one fine zgužvane valove u kosi.

Kada govorimo o frizurama za plažu žene najčešće biraju funkcionalnost. Na velikim vrućinama nije uvijek zgodno da vam kosa pada na lice te se velik broj dama odlučuje na punđice.

\"\"

Ove sezone u svoju punđicu ukomponirajte neku zgodnu maramu u boji. Bit će zgodan detalj, a doista ne iziskuje puno vremena i vještine.

\"\"

Pletenice s druge strane iziskuju određenu spretnost i strpljenje pogotovo ako govorimo o kompleksnijim primjercima u tipu riblje kosti.

\"\" \"\" Ako ne znate splesti riblju kost dovoljne su i dobre stare boho pletenice koje se pletu u kosu s jedne i druge strane lica ili sasvim obična pletenica koju samo prebacite u jednu stranu sa stiliziranim šiškama.

Sretnice koje imaju zdravu i dugu kosu ne trebaju puno pomoći oko frizure. Nekoliko poteza sprejom sa slanom vodom, malo gužvanja prstima i frizura je tu! Ako vam nedostaje inspiracije pronašli smo najljepše frizure za dugo toplo ljeto. Možda pronađete neku zgodnu za sebe.

(buro247/hr)