Magija zlatnog Hollywooda u Sarajevu

ARMAF večer spojila je svijet parfema i filma

Kompanija DP Lux Group je izabrala predivno Sarajevo za centar promocije brenda ARMAF. U ugodnoj atmosferi ambijenta S One Restaurant & Lounge u hotelu Courtyard by Marriott Sarajevo, u utorak 15. augusta u vrijeme Sarajevo Film Festivala, predstavljen je elegantni potpis parfemskog brenda Armaf i njihovih ikonskih parfema iz Club de Nuit kolekcije.

\"\"

Filmovi imaju moć da nas prenesu u drugi svijet i da nam priušte nova, nesvakidašnja iskustva. Baš kao i parfem, koji ima sposobnost da nas prenese u trenutke prošlosti ili da izrazi našu ličnost na novi način. Parfemi se vole, oni su posebna strast, a u kombinaciji sa filmskom umjetnošću stvaraju magičan spoj uspomena, pozitivnih osjećaja i raspoloženja za nezaborav.

\"\"

Gospodin Gautam Siyal, generalni direktor kompanije Sterling Parfumes i gospodin Miloš Milutinović, generalni direktor distributera DP Lux grupe obratili su se uvaženim gostima iz svijeta medija, javne scene i poslovnoj zajednici, napravivši uvod u magičnu noć najljepših mirisa.

\"\"

Predstavljen je brend Armaf, a domaćini su utjelovili filmske ikone Audrey Hepburn i Humphrey Bogarta, kako bi dočarali eleganciju dva istaknuta mirisa brenda – Club de Nuit i Club de Nuit for Men Intense.

\"\"

Club de Nuit ženski parfem zrači šarmom i elegancijom koje se mogu usporediti sa pojavom glumice Audrey Hepburn. Mirisne komponente parfema – voće, cvjetne note i pačuli – stvaraju složenost i dubinu, a sam karakter donosi modernu interpretaciju klasične chypre kompozicije.  Kao što je \”Breakfast at Tiffany\’s\” postao simbol klasičnog Hollywooda i elegancije, tako i Club de Nuit postaje simbol savremenog raskošnog mirisnog iskustva.

\"\"

Humphrey Bogart i muški parfem Club de Nuit for Men Intense dijele odvažan, sofisticiran i samopouzdan karakter koji privlači pažnju. Šarm, tajanstvenost i dubina pojave ovog glumca ogledaju se u notama ovog parfema. Miris se otvara snažno i osvježavajuće, sočno i kiselo, a ubrzo se pretvara u noir fougère iskustvo ambergrisa i cedarovine, uz lagane nijanse duhana. Istovremeno je vedar i mističan.

\"\"

Zvanice su imale priliku da probaju koktele posebno kreirane za ovu večer. Koktel Audrey je inspirisan Club de Nuit ženskim parfemom imao okus breskve, a oni koji su željeli biti faca poput Bogarta, pili su koktel sa aromom ananasa.  Duboko u noć uživalo se uz koktele i zvuke saksofona i DJ-a.

O DP Lux grupi:

DP Lux grupa je vodeći evropski distributer brendova parfema i skin care kozmetike sa prisustvom na 13 tržišta. DP Lux mreža se brzo razvija zahvaljujući uspješnim saradnjama sa prestižnim brendovima, a sa svojim stručnim timom i posvećenošću, postali su najveća distributivna mreža u ovom dijelu Evrope. Također, DP Lux grupa je vlasnik tri maloprodajna lanca parfimerija (Belodore, Plaza, L’Occitane), koje posluju u 7 zemalja.

O Sterling Parfums:

Sterling Parfums je vodeći proizvođač u UAE za proizvode za ljepotu i osobnu njegu koji se protežu od parfema, dezodoransa, aerosola, osvježivača zraka do proizvoda za njegu kose, tijela i kože s godišnjim proizvodnim kapacitetom od preko 120 milijuna komada i prisutnošću u više od 95 zemalja. Jedan od najpoznatijiih brendova iz njihovog asortimana je Armaf.