L\’Oréal Professionnel i Kérastase hair trendovi: Ovog ljeta nosit će se nude beige u kombinaciji toplih i hladnih zlatnih tonova

U Vitezu su prošle sedmice prezentirani renomirani brendovi L\’Oréal Professionnel i Kérastase u organizaciji, L\’Oréala i ekskluzivnog distributera za područje Bosne i Herzegovine, Frizerlanda. U sklopu događaja predstavljeni su i trendovi za proljeće/ljeto koji su nastali u suradnji sa poznatom francuskom dizajnericom Vanessom Bruno

Usko surađujući sa L\’Oréal Professionnel međunarodnim artistom za kosu i majstorom koloristom Frédéricom Mennetrierom, dizajnerica Vanessa Bruno odabrala je trendi boje za kosu čija su glavna obilježja prirodne, meke i moderne boje za kosu.

Novi trendovi u bojenju kose su „nude beige“ gdje se kombiniraju topli i hladni zlatni tonovi, te „copper foilyage“ kojim se postižu svjetliji krajevi na vrhovima kose zahvaljujući posebnoj tehnici zamatanja folija. Ovosezonske trendove bojanja i stiliziranja kose pred brojnom publikom predstavila je L\’Oréal Professionnel edukatorica Ivona Tržić zajedno sa svojim kreativnim timom.

Osim trendova za proljeće/ljeto predstavljeni su i novi  proizvodi za njegu kose iz L\’Oréal Professionnela: Smartbond- profesionalni sustav koji omogućava kreativnost u bojanju kose. Smartbond je inteligentno rješenje koje se dodaje u boju ili posvjetlljivač kako bi zaštitio i ojačao kosu, te spriječio njezino slabljenje. Nakon Smartbond usluge u salonu svoju kosu možete nastaviti njegovati i kod kuće pomoću Smartbond njege koja nadopunjuje salonski učinak.

Više od stoljeća L’Oréal je uključen u avanturu ljepote. Malo obiteljsko poduzeće koje je 1909. osnovao Eugene Schueller postalo je vodeća svjetska kozmetička grupacija. L\’oreal Professional kao jedan od vodećih svjetskih brendova u \”industriji kose\” omogućava konstantne inovacije na području proizvoda za njegu i bojanje kose.