Ladies In Awards: Kako glasati?

Svaki dan na našem portalu prezentirat ćemo po nekoliko nominiranih dama iz svih kategorija. Imat ćete priliku pročitati nešto više o kandidatkinjama, koliko dugo obavljaju određenu funkciju, šta im je životni moto, te koji bi brend željele biti…

Način glasanja: Nakon što otvorite web portal www.ladiesin. ba, na početnoj strani otvorit će se prozor za glasanje. Da bi vaš glas bio uvažen neophodno je da glasate za jednu nominiranu damu iz svake kategorije, a potom se registrirate.

Ukoliko odlučite glasati samo za jednu osobu, a ostale kategorije ostavite nepopunjenje softver neće registrovati vaš glas.
Nominirane su:
Oblast – Društvena odgovornost
1. Selvedina Junuzović
2. Šejla Korjenić
3. Hajdi Mostić
Oblast- Business
1. Marina Nevrt
2. Mirha Hasanbegović
3. Lejla Zukić-Krivdić
Oblast- Inovacije u businessu
1. Milica Savić
2. Maja Gerin
3. Anila Gajević
Oblast – Poduzetništvo
1. Nina Mulić.
2. Sandra Vukadin
3. Deana Šušnjara
Oblast – Kultura
1. Marijela Margeta Hašinbegović
2. Sarita Vujković
3. Belma Alić
Oblast- Moda
1. Aida Mušinović
2. Belma Tvico Stanbol
3. Nađa I Emina Berberović

Podsjećanja radi, «Ladies In Awards – Žena godine 2017.», događaj koji će se realizirati na eventu 15.12.2017. godine u Narodnom pozorištu u Sarajevu.
Tom prilikom, uz prigodan program, izabrat će se najuspješnije žene u 6 kategorija (kultura, business, inovacija u businessu, poduzetništvo, moda, društvena odgovornost) + 1 kategorija ”In muškarac”, a samo jedna od njih će osvojiti laskavu titulu «Žena godine 2017».
Sve dobitnice priznanja čekaju vrijedne nagrade. Tako će reprodukciju srebrenog prstena bosanske kraljice Katarine Kosače dobiti pobjednice kategorija, dok će zlatni prsten, sa istim motivima, biti rezerviran za “Ženu godine Ladies In 2017.