Juli u vašem kalendaru

 Ovo trebate vidjeti, posjetiti, kupiti…

Pareo za plažu

\"\"

Jedan od neobilaznih ljetnih odjevnih komada svakako pareo, koji savršeno upotpunjuje gotovo sve kolekcije kupaćih kostima. Praktičan je, jednostavan i može se nositi na više načina. Od parea možete napraviti suknju, haljinu, tuniku ili samo top, te uvijek izgledati drugačije.

Perast

\"\"

Perast – prelijepi grad smješten na obali Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. Ovaj grad će vas iznenaditi svojom izuzetnom ljepotom. Gotovo sve zgrade u gradu su arhitektonska remek-djela. Zbog toga je Perast jedan od najpopularnijih gradova u Crnoj Gori među turistima… Perast posjeduje veličanstven pomorski muzej, koji se nalazi u palači Bujovići, izgrađenoj u 17. stoljeću. U zgradi se mogu vidjeti slike najistaknutijih pomoraca, stare karte i rukopisi, oružje i druge vrijedne stvari tog vremena.

Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara

\"\" \"\"

Nova Maybelline The Falsies Surreal Extensions maskara ima nadrealan efekat! S njom su trepavice 36% duže i daju 10 puta veći volumen! Proizvod je toliko nadrealan da je za njegovo predstavljanje odabran avatar May.

OK Fest

\"\"

OK Fest održat će se 14, 15, i 16. jula na Tjentištu (Foča). Pored cjelodnevnog muzičkog programa uživajte u adrenalinskom raftingu najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare. Doživite avanturu šetajući planinskim stazama po obroncima planina Maglića i Zelengore. Uživajte u pogledu sa vidikovaca koji se protežu preko Perućice, jedine očuvane prašume u Evropi. Uz OK avanturu uživajte i u najboljoj OK zabavi uz brojne domaće i svjetske izvođače na tri festivalska stagea.

Hotel Jelena u Banjoj Luci

\"\"  \"\"

 Hotel Jelena smješten je samo nekoliko minuta laganog hoda od centra Banje Luke i pruža svu udobnost za smještaj gostiju, raznovrsne poslovne sadržaje, vrhunsku ponudu domaćih i internacionalnih jela, bogatu vinsku kartu… Mjesto je gdje se sastaju poslovni ljudi, turisti, rekreativci i svi oni koji za sebe žele najbolju hotelsku uslugu. Sa 70 soba, tri vrhunski opremljena apartmana, četiri sale za prezentacije, bankete i konferencije, wellness centrom, restoranom i cafe barom sa ljetnom baštom… Hotel Jelena je pravo mjesto za vas.

\"\"