Jeste li i vi \”Avon True\” dama?

Ulaskom u novu godinu ušli smo i u novu eru Avonove šminke: svoj makeup portfolio Avon će od sada razvijati u dva glavna smjera, prateći želje i potrebe svojih potrošača

Postoje dvije glavne vrste make-up zaljubljenica – te prema njima dva nova makeup brenda.

Upoznajte Avon True žene: one su lojalne proizvodima koje vole i umjerenije su u biranju makeup stilova. Preferiraju umjerenije nijanse i decentan makeup, posebno za dnevni izgled.

Svjesne su da uz večernji look ide i malo dramatičnija šminka, ali još uvijek to su proizvodi kojima vjeruju, klasične boje s kojima znaju da neće pogriješiti, uživanje u izgledu i pripremi za izlazak uz look baš onakav kakav je su i one same: klasika koja privlači.

Avon True je makeup brend koji ispunjava svoja obećanja. Jeste li znali da je Avon broj 1 makeup brend u Centralnoj i Istočnoj Europi*? U Avonovim brošurama upoznaćete Avon True proizvode s kojima ćete lako postići željeni efekt šminke, vjerovati vrhunskoj kvaliteti koja omogućava dugotrajne i pouzdane rezultate, a sve po povoljnim cijenama. Vjerujemo da će ljubiteljice makeupa zavoljeti Avon True šminku upravo zato što će im pomoći u potpunosti pokazati svoju najbolju stranu.

Hit predstavnici nove Avon True makeup linije upravo su i dva nova proizvoda koja znamo da će vas oduševiti, jer Supreme Nourishing linija je makeup koji pruža bogatu boju, ali i hidratizira i njeguje. Inovativna formula novog Avon True Supreme Nourishing ruža za usne sadrži ulje jojobe, med i pčelinji vosak te omogućava bogatu ujednačenu boju, dubinsku hidrataciju i ravnomjerno pokrivanje. Avon True Nourishing Supreme Length maskara donosi dugotrajan učinak bez grudvica i razmazivanja, a trepavice istovremeno njeguje arganovim i kokosovim uljem i vitaminom E.