Pet pari cipela koje će se nositi ove jeseni

U nadolazećoj jesenoj sezoni vraćaju nam se popularni prošlogodišnji modeli cipela, uz nekoliko zanimljivih noviteta

Štikle na vezanje

\"\"

Jedna od glavnih značajki brojnih modela ljetnih sandala seli se u jesenju obuću. Satenska ili baršunasta vrpca, kožnati kaiš ili tanka špaga – što je \”vezivo\” upečatljivije, to bolje, jer ovakav model cipela u jesenskoj sezoni ima i ulogu modnog dodatka.

Cipele \”presvučene\” cvjetnim uzorkom

\"\"

Veliki prošlogodišnji trend ne gubi popularnost, stoga ste na dobitku u nadolazećoj jesenjoj sezoni ako ste već ugrabili jedan par za sebe. Nosit će se raskošan i razigran uzorak, bez obzira na to jesu li u pitanju štikle, gležnjače ili čizme.

Čizmice sa pertle

\"\"

Spremanje će trajati malo duže zbog ovih modela čizmica, ali one mogu biti toliko efektne da im to nećemo zamjeriti. Odaberite modele s klasičnim žnirancima ili njih zamijenite tankim satenskim vrpcama u boji koja može biti i drugačija od boje obuće.

Štikle s platformom

\"\"

Ljubiteljice vrtoglavih potpetica i platforma opet dolaze na svoje. Od salonki do modela s otvorenim prstima, platforma je u nadolazećoj sezoni dobrodošla na baš svim štiklama.

Cipele ukrašene šljokicama

\"\"

Ovakve cipele stvorit će diskoatmosferu u svakoj odjevnoj kombinaciji. Spajajte ih s neutralnim odjevnim komadima kako biste ih još više naglasili.

(Zadovoljna. hr)