Flawless Match – tečna podloga koja se prilagođava svakom tipu kože

Kvalitetna podloga je ključ kako šminka koja je nanesena ujutru može da traje tokom cijelog dana. Dobar tečni puder, uz to, i hidratizira kožu i štiti od spoljnih uticaja.

Često je problem s kojem se osobe koje koriste tečne pudere susreću i ta da je jako teško pronađi idealnu nijansu. Veliki broj pudera čine se “teškim” na licu, dok ten nije ujednačen ili nijansa pudera nikako da se stopi sa prirodnim tenom. Jednostavno puder ne odražava osobu koja ga nosi.

\"\"

Ali Avon je, vodeći se upravo ovim izazovima, kreirao najnoviji tečni puder Flawless Match, koristeći specijalnu “Smart match” tehnologiju. 3D pigmenti se jednostavno kombinuju tako da precizno odgovaraju svakoj jedinstvenoj koži i daju joj prirodan ton. Sadrži i hijaluronsku kiselinu koja hidratizira kožu i daje ti prirodan, lagani osećaj za kojim svi čeznu. Flawless Match štiti i od štetnih efekata sunca jer sadrži zaštitni faktor SPF 20.

\"\"

Avon je na taj način kreirao prirodnu podlogu koja voli kožu. Vaša koža, samo bolja.

Boje kože i ton kože toliko su različiti širom svijeta, ali svaka koža zaslužuje podlogu koja odgovara baš njoj. Proučavajući njihovu raznolikost Avon je razvio široku paletu pudera Flawless Match koja je pogodna za sve tipove kože. 20 smart match nijansi slave našu individualnost! A kako bi upotpunili svoj prirodni look isprobajte našu genijalnu Lash Genius maskaru!

\"\"

Novi Flawless Match dostupan je u brošuri od 1. juna po cijeni od 15,90 KM, kao i na www.avon.ba