Bijela suknja s trodimenzionalnim cvjetovima osvaja modni svijet

Dizajni s ženstvenim siluetama i trodimenzionalnim cvijećem inspirirali brojne pristupačne verzije koje su sada popularne u street ponudi.
Kada se pomisli na proljeće, svjetlina i svježina bijele boje odmah prizovu slike sunčanih dana, cvjetnih polja i bezbrižnih šetnji.

 

U središtu ovog proljetnog stila često se nalazi jedan ključni komad – bijela suknja. Ova jednostavna, a istovremeno izuzetno elegantna odjevna stavka, može transformirati vaš izgled i donijeti notu profinjenosti u svaku priliku.

 

Brojne trendseterice zaljubile su se u ove nove komade. Dizajni s ženstvenim siluetama, volanima i trodimenzionalnim cvijećem inspirirali su i brojne pristupačne verzije koje su sada popularne u high street ponudi.

Upečatljive suknje, haljine, košulje i modni dodaci s 3D cvjetovima savršeni su izbor za tople proljetne dane, posebno za svečanije prigode.

 

Primjerice, nova bijela suknja iz ZARA kolekcije privukla je pozornost brojnih modnih influencerica na Instagramu.

 

Bijela suknja nije rezervirana samo za tople dane. U kombinaciji s toplim puloverima ili jaknama, možete je nositi tijekom cijele godine. Također, bijela boja savršeno se slaže s drugim bojama pa je lako kombinirati je s različitim komadima iz garderobe.

 

Izrađena od pamuka, idealna je za proljetne i ljetne zabave te nosi romantičan dojam koji je oduševio mnoge.

Postoji veliki interes za ovu suknju što jasno govori o popularnosti i privlačnosti ovog dizajna.

Kupi ovdje

Više možete pročitati na linku.