Avon True hranljivo ulje za usne – za savršen finish svakog make-upa

Sjajevi su se vratili u velikom stilu, ali i ulja koja im daju glossy završetak, ali i njegu

U dvije savršene nijanse pronađite Avon True Nourishing ulje za usne. Jedna je lagano obojena bez šljokica, dok je druga verzija – čisto ulje bez boje sa sitnim šljokicama i u rozoj je boji. Sadrži jojoba ulje u visokom postotku, te kokosovo ulje, vitamin E i ulje avokada u nešto manjem postotku. Ne sadrži alkohol, paraben, sulfate, niti silikone u sastavu. Proizvedeno je u Poljskoj, sadrži 7 ml proizvoda.

\"\"

Ulje posjeduje spužvasti pljosnati aplikator –  čija je funkcija da kupi dovoljnu količinu proizvoda za jedno nanošenje. Aplikator je precizan i malen, pa je lako nanositi proizvod s njim, čak i bez ogledala. Tekstura ovog proizvoda je veoma lagana. Kada ga nanosite, imate Superpower Liquid osjećaj na usnama. Nema ljepljivog osjećaja sjaja, daje do tri puta hidratacije… Na suncu taj efekt još više dolazi do izražaja, a posebno sjaj sitnih šljokica čiju prisutnost ne osjećate na usnama. Ne razlijeva se u linije izvan usana. Sadrži slatkasti miris koji nije naročito intenzivan i ne zadržava se na usnama.

\"\"Brojne regionalne korisnice TikToka kazale su da u posljednje vrijeme ništa bolje nisu probale.

S obzirom na to da formula ovog ulja ima iste sastojke kao najpopularnije Diorovo, ne čudi što je za kratko vrijeme izazvala opšte oduševljenje na mrežama i već sada je broj jedan mnogima.

Ulje možete kupiti po cijeni od 7, 90 KM, pronađite ga OVDJE.

\"\"