Avon predstavio novu mirisnu senzaciju Far Away Beyond the Moon

Miris dalekog Mjeseca u bočici parfema

Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspiše nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima!

\"\"

Još kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?

\"\"

Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje.

\"\"

Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far Away Beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspirišu i moć mjeseca.

\"\"

U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizira novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom sarajevskom restoranu 4 sobe gospođe Safije kompanija Avon predstavila je ovaj zamamni miris.

\"\"

Ovaj luksuzni koncentrisani parfem u svom srcu nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de Nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine.\"\"

Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinacijui cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da on traje duže od 8 sati.

\"\"

Far Away dostupan je u Avon brošuri i na web stranici www.avon.ba po cijeni od 36,90 KM. Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.