Jennifer Lopez lansirala liniju make-up proizvoda

JLo, iako je poznata kao pjevačica i glumica, odlučila je okušati se i u vodama beauty biznisa. Osmislila je novu make-up liniju proizvoda koji će izgledati fantastično na njenoj koži, a i na koži svih dama koje vole izgledati privlačno.

– Najvažnija stvar o kojoj me ljudi pitaju, više od filmova, muzike ili bilo čega drugog je moja koža – iznenadila je Jennifer Lopez.

S pažljivo odabranim nijansama, JLo želi privuči žene koje imaju dosta samopouzdanja i osjećaju se prirodno.

– To mi je uvijek bilo na umu i trebalo mi je 20 godina da ostvarim ovaj san.

\"\"

U ovom slučaju JLo Beauty – nova linija lansirana s osam proizvoda za njegu kože, uključujući gel-kremu za čišćenje, masku i kremu za oči. U lansiranju beauty proizvoda najviše su joj pomogle tetka i mama, koje su ubacile tajni sastojak na iznenađenje mnogih, to je bilo – maslinovo ulje. Zvijezda linije je serum pod nazivom That JLo Glow Multitasking Serum. Nakon utapkavanja svilenkaste formule izgledate i osjećate se – jedan stepen bliže J.Lo.

\"\"

– Nosim tone šminke i volim je ispobavati na kraju dana, jer, iskreno, moje omiljeno lice je moje lice bez šminke. Uvijek to volim naglasiti – otkrijte vašu kožu na kraju dana ponovo.