0,0% alkohola, 100% Somerbsy. ZAR TO NIJE DIVNO

Izaberite svoj omiljeni okus: Somerbsy jagodu ili manadrinu i zabavite se uz 0% alkohola // Znate li da Somersby nudi dva neodoljiva okusa, jagoda i mandarina, sa 0% alkohola

Dolazak lijepog vremena sa sobom donosi mnoštvo mogućnosti za opuštanje ili provod sa prijateljima. Sunčani dani sa optimalnom temperaturom za neke stvoreni su za šetnju po gradu, razgledanje izloga i sjedenje u bašti omiljenog kafića, dok će drugi uživati u laganoj šetnji prirodom ili rekreativnim aktivnostima. Bez obzira na preferencije, uz izbor pravog pića, uživanje je zagarantovano!

Simbol dobre zabave i opuštanja, omiljeni sajder u BiH – Somersby, pripremio je fantastične arome za svako nepce, gdje i najizbirljiviji sigurno mogu pronaći nešto za sebe. Čak i za one koji nisu ljubitelji alkohola, u Somersby bašti, tu su osvježavajući voćni okusi!

Ljubiteljima kombinacije kiselog i slatkog preporučujemo Somersby Mandarina sa 0% alkohola, dok svi koji preferiraju notu egzotike, tu je Somersby Jagoda sa 0% alkohola.  Bez obzira na preferencije, vaše omiljeno osvježavajuće piće učinit će da predstojeći topli dani, gdje god da se nalazite, budu ugodni i opušteni.

\"\"

Idealan balans sočnih, zrelih jagoda i opojno kisele limete, punoćom okusa osvaja na prvu, koji, kao i njegova predivna ružičasta boja, posebno dolazi do izražaja ukoliko je poslužen u čaši punoj leda. Pauze u toku radnog vremena, after work opuštanje i različite zabave ne bi trebale proći bez Somersby Jagoda i Limeta, zar ne?!

Val dobre energije pokreće savršena kombinacija slatkoće i kiselosti omiljenog citrusa – mandarine, i donosi osvježenje koje ćemo pronaći u intenzivno narandžastoj tečnosti najnovijeg okusa u portfoliju Somersbyja. Somersby Mandarina sa 0.0% alkohola, bez umjetnih zaslađivača, aroma i boja, idealan na temperaturi serviranja 5°C, otvorit će sva vaša čula i svojom intenzivnom aromom povezati vas sa prirodom.

Prepoznatljiva pjenušava tekstura svih okusa Somersbyja sa lakoćom oslobađa sve ono najpozitivnije iz vas, zbog čega je ovaj sajder idealan pratilac kada se nađete u zagrljaju sunca. Vaše je samo da se opustite i uživate u jedinstvenom okusu osvježavajućih i sočnih aroma.