Mervana Muhović: Get ready with me

Mervana Muhović: Get ready with me

Mervana Muhović je komunikologinja i poznato ime u svijetu PR-a i marketinga. Otkako zna za sebe lako uspostavlja komunikaciju, stoga i ne čudi da je u ovoj poslovnoj branši. Trenutno obnaša funkciju PR-a i marketing specijaliste u kompaniji Alma Ras. Za posao koji obavlja kaže da je ponekad stresan, pun deadlinea i očekivanja, ali s druge strane veoma inspirativan, poučan i nadasve zanimljiv. Dodatna sreća je djelatnost kompanije, koja je usmjerena na modu. No, ovoga puta posao smo ostavili po strani i s Mervanom smo razgovarali o njenim modnim favoritima, te stilu koji preferira…

FOTO: LADIES IN

 – Svoj stil bih opisala kao smart casual. Volim eleganciju i sofisticiranost, ali istovremeno koketiram i s drugim stilovima. 

– Omiljena paleta boja ljeti bijela i nude varijante, a zimi crna No 1. Povremeno volim iznenaditi sebe i druge s jačim, eventualno trendovskim bojama te sezone.

– Zaljubljenica sam u štikle, zapravo one su moj porok. Najviše volim druženja, evente i ostale manifestacije koje zahtijevaju baš takav dress code.

– Pratim trendove, tek u tolikoj mjeri da mogu iskoristiti priliku i ubaciti u svoje odjevne kombinacije nešto što se meni baš sviđa. U odjeći mi je najbitnije da se osjećam ugodno, a taj osjećaj mi pružaju kombinacije koje naglašavaju ženske obline. Od materijala najviše volim viskozu koja fantastično godi svakom obliku ženskog tijela.

– Statement komadi za formiranje odjevne kombinacije su definitivno:

  • bijela viskozna košulja (bijela je elegantna, lijepo se uklapa u sve kombinacije)
  • kratka kožna jakna (fantastično ide na ljetne haljinice, ali i uz farmerke)
  • sako haljina (multifunkcionalan komad, jer se može nositi kao kraća haljina za večernje izlaske i kao poslovna kombinacija s hlačama ili farmerkama)
Styling: Alma Ras FOTO: LADIES IN