IQOS – brend koji donosi neočekivano

IQOS – brend koji donosi neočekivano

Još jedna sjajna priča u nizu pod nazivom: „Doživi neočekivano“, počela je proteklog vikenda u sunčanoj Hercegovni, a koju nam donosi već sada dobro poznati IQOS brend.

Ljeto je konačno ovog vikenda odlučilo da nam pokuca na vrata, a kako su ga proveli IQOS korisnici moći ćete da pročitate i pogledate u nastavku ovog članka.

Vožnja vozom od Sarajeva do Mostara je sama po sebi izvanredno iskustvo, a ukoliko dodamo i činjenicu da je priroda kojom voz prolazi proglašena jednom od najljepših krajolika u Evropi, zasigurno ćete staviti ovo iskustvo na svoju wish listu.

Nakon dolaska u Mostar, zaputili su se još malo južnije ka rijeci Trebižat, koja osim prelijepe smaragdne boje i neopisive prirode koja odmara, ima da ponudi i različite atraktivne sadržaje.

IQOS korisnici su imali priliku uživati u višesatnoj vožnji kajacima, a organizatori @kanu_safari_teambuilding su se pobrinuli da ovu aktivnost upamte po odmoru, rekreaciji, zabavi, ukusnim jelima u srcu prirode, te sjajnim fotkama i videima.

Ne, priča ne završava ovdje, uživanje su nastavili u hercegovačkoj Toskani. Da, dobro ste pročitali, Emporia Carski vinogradi je u saradnji sa IQOS-om organizovala sasvim drugačije iskustvo za IQOS korisnike, večera pod nebom punim zvijezda, okruženi vinogradima, najboljim jelima i picima, te atmosferom u kojoj su uživali do kasno u noć.

Kažu da slike govore više od hiljadu riječi, zar ne?

Nedjelja je bila rezervisana za obilazak Mostara poput pravih turista sa kamerama u rukama i turističkim vodicem. Svaki dio Starog grada su imali priliku upoznati ponovo, kroz historijske činjenice i cijeniti više svaku svoju narednu posjetu ovom Hercegovackom dragulju.

Skywalk i Fortica su također bili na listi, te pokupili su oduševljene prisutnih. Nakon. Galerija u centru Mostara, Skywalk i Fortica su također bili na listi, te pokupili su oduševljene prisutnih.

Nakon ugodne šetnje i ručka, IQOS korisnici puni utisaka zaputili su se ka svojim domovima.