Ostvarite više tokom putovanja uz Mastercard Travel Rewards program

Ostvarite više tokom putovanja uz Mastercard Travel Rewards program

Putovanje za pamćenje je nešto o čemu svi sanjamo, a uvijek su najbolji suveniri uspomene koje će trajati cijeli život. Za nezaboravno iskustvo na putovanju sve što vam je potrebno jeste vaša Mastercard Premium kartica. Mastercard Premium Gold, Platinum ili World Elite kartica će vam omogućiti da istražite svjetske destinacije kroz Mastercard Travel Rewards program koji predstavlja skup posebno osmišljenih pogodnosti za dodatnu vrijednost na svakom koraku vašeg putovanja iz snova.

Kod odabranih trgovaca u više od 30 zemalja širom svijeta, Mastercard Travel Rewards program će vam omogućiti da ostvarite benefite u vidu povrata novca, i nije bitno da li kupovinu obavljate online ili u radnjama najpoznatijih luksuznih brendova širom svijeta. Uz ovaj program ništa vas neće spriječiti da obavite shopping u Milanu, ručate u Barseloni ili uživate na francuskoj rivijeri, jer ćete tako uštedjeti vrijeme i novac i naprosto preusmjeriti sve svoje snage na kreiranje nezaboravnih trenutaka i uživanje u radosti obilaska nove destinacije i novim iskustvima.

Korisnike navedenih Mastercard Premium kartica očekuje 350 različitih vrhunskih ponuda na putovanju u inostranstvo među kojima su ekskluzivni hoteli, restorani, spa centri, rent-a-car usluge, dizajnerski butici, kulturne i umjetničke lokacije gdje korisnici mogu ostvariti cash back, odnosno povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs preko koje se korisnici kartica iz Bosne i Hercegovine mogu registrirati i informirati o novim destinacijama i ponudama, a samo u aprilu ove godine su dodate 33 nove ponude. Tako korisnici iz BiH imaju na raspolaganju i ponudu shoppinga u Turskoj u nekoliko multibrend robnih kuća i turskih modnih brendova sa višedecenijskom tradicijom, kao i gastronomske hit lokacije. Također, MTR programu su dodate i egzotične destinacije kao što su Indonezija i Meksiko, te vas ništa ne sprečava da bukirate ljetovanje na ovim hit destinacijama i pri tome ostvarite pogodnost povrata novca.

Mastercard je kompanija koja uvijek želi dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju kartična plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji način plaćanja prilikom putovanja. Bez obzira na to da li plaćate online, u radnji, putem mobilnog telefona ili prenosivog uređaja, Mastercard vam pruža neprocjenjive benefite uz popularni cash back. Mastercard je uvijek tačno tamo gdje su potrebe savremenog korisnika i to uz beskompromisnu sigurnost transakcija kako u online okruženju, tako i na fizičkim mjestima prodaje.

Spremite svoj kofer za nezaboravno iskustvo putovanja i nikako nemojte zaboraviti svoju Mastercard Premium karticu, jer tokom cijele godine možete uštedjeti dok kupujete, ručate, obilazite znamenitosti i istražujete nove destinacije.