STYLINGER – ZA MODERNU, SAVREMENU I POSLOVNU ŽENU

STYLINGER – ZA MODERNU, SAVREMENU I POSLOVNU ŽENU

Modni brend Stylinger, predstavlja novu kolekciju odjeće za proljeće/ ljeto 2023, pažnju privlače pažljivo pripremljeni komadi od odabranih tkanina – poput pamuka, svile, viskoze, medinske svile. A, sastoji se od najpoželjnijih modela kao što su haljine, bluze i mantili. Upečatljivi modeli koji privlače pažnju svojim bojama i modelima odražavaju trendove sezone, a ujedno su dostupne i nosive za svaku građu tijela, stil i dob.

Haljine iz kolekcije Stylingera, možete nositi prilikom večernjih izlazaka ili ih možete koristiti kao dnevne ili poslovne haljine. Tu su i bluze od žoržeta – koje imaju upečatljivu mašnu na ramenu, a koja se po potrebi može skidati,  te je tako možete prilagoditi večernjem ili dnevnom poslovnom stilu.

Dio kolekcije su mantili, totalni hit 2023. godine, koji su odmah po objavi velikim dijelom i rasprodati. Brinulo se o svakom detalju, pa Stylinger odjevni predmeti imaju i ručno šivane dugmiće sa Stylinger logom kao i Stylinger vezom – kao npr. na pojasu mantila, koji je posebno oduševio sve dame i postao svojevrstan zaštitni znak Stylinger mantila.

Koncept ovog brenda je takav da se sve radi u limitiranim količinama, tako da ne možete na ulicama istog grada sresti još jednu damu u identičnom odjevnom komadu – kakav je upravo na vama, razlikovat će se makar u boji ili materijalu.