Road trip filmovi – odlična opcija za hedonizam…

Road trip filmovi – odlična opcija za hedonizam…

Jedinstvena avantura uz popularna ostvarenja

Nomadland

Ovaj film je inspirran knjigom Jessice Bruder o savremenim nomadima, ljudima koji su se odvojili od konvencionalnog života, odlukom ili silom prilika, te pronašli slobodu u nestalnosti i samoći. Glavnu ulogu igra Frances McDormand.

Crossroads 

Uvijek je dobra ideja napraviti izlet s filmom – o Britney Spears u usponu svoje rane karijere. Crossroads prati priču tri prijateljice iz djetinjstva – koje se nakon nekoliko godina razdvojenosti ponovno okupljaju i na zabavnom, ženskom putovanju ponovno otkrivaju svoje prijateljstvo.  Povodom 20. godišnjice, redateljica filma Tamra Davis podijelila je uspomene sa seta i otkrila kako bi neizmjerno voljela snimiti Crossroads 2 – nastavak filma.

 On The Road

Ovaj film je avanturistička drama koja je obilježila 2012. godinu. Pruža osjećaj avanture i pustolovine prožete prijateljstvom, ljubavlju i željom za uspjehom. Jazz noćni klubovi, otvorena cesta i šarm Amerike 40-ih godina prošlog stoljeća uvode nas u posebno uzbudljiv svijet nepresušne energije i mladenačke zanesenosti.

We’re The Millers

U filmu Jason Sudeikis, gubi veću količinu marihuane koju mora vratiti dileru za kojeg radi. U njegovom poduhvatu koji podrazumijeva put od SAD-a do Meksika pomažu mu komšinica striptizeta koju tumači Jennifer Aniston, tinejdžerica koja je pobjegla od kuće Emma Roberts i komšija kojeg tumači Will Porter, u ulozi dilerove porodice. Na put kreću u kamperu i tu se dešava cijela nevjerovatno zabavna pustolovina…

Bonnie & Clyde 

Warren Beatty i Faye Dunaway igraju naslovni par najpoznatije ljubavne krimi-priče u historiji. Pljačka, ljubav, pucnjava, prekrasni ljudi, savršeni outfiti… Šta još možete poželjeti?