Nova Ladies in sezona uz Bolje odluke obećava poseban i drugačiji doživljaj

Ladies in eventi

Ladies In eventi već nekoliko godina okupljaju najuspješnije bh. žene, te iz godine u godinu unapređujemo kvalitetu života i donosimo bolje odluke.

Ladies In projekat karakterizira promocija ljubavi, pozitivnih životnih vrijednosti, humanosti, kulture dijaloga, tolerancije i uspješnih karijera, te okuplja pripadnice nježnijeg spola na jednom mjestu – pružajući priliku za razmjenu iskustava i uspješnih poslovnih, ali i životnih priča. Posebna vrijednost ovog projekta su jedinstvene komunikacijske platforme Ladies In magazine i Ladies In.ba, kao i to što se ovaj događaj održava u više bh. gradova.

Na svim ovomjesečnim Ladies In eventima, između ostalog, govorit će se o tekstilnoj industriji, kao zagađivaču zemlje, pa tako i na prvom događaju u ovoj sezoni – Banjoj Luci.

Haad će govoriti o modi, kao načinu života, odjeći, zaštiti okoliša i sredine – reciklaži , kao prevenciji zagađenja okoliša, te će sve dame posavjetovati  kako da na kreativan način ispolje vlastite stavove.

Sretan sam što imam priliku družiti se s damama na Ladies In eventima širom Bosne i Hercegovine i razgovarati o bitnim stvarima. A, moda i odijevanje su bitne stvari. Kažu da je fudbal najbitnija sporedna stvar na svijetu. Lažu nas! Moda je. Ne šutamo loptu ujutro kad se spremamo za posao, nego se pogledamo u ogledalo i to što vidimo je naš stav o modi i odijevanju. A, moda i odijevanje neminovno ostavljaju utjecaj na planetu i moramo preuzeti odgovornosti za naše stavove i naučiti se reciklirati i koristiti potencijale koji nas okružuju. Svako od nas satkan je od spektra identiteta i kreativnost nam pruža mogućnost da ih ispoljimo i definiramo. S nestrpljenjem čekam druženje u našoj lijepoj Banjoj Luci – poručio je Haad.

Na događaju se očekuje više od 100 dama, a održat će se u četvrtak, 6. aprila u Sky Baru – 11. sprat hotela Courtyard by Marriott. Bit će upriličen bez duhanskog dima uz mogućnost korištenja alternativa za zagrijavanje duhana – IQOS.