Pet beauty proizvoda koje većina žena koristi pogrešno

Pet beauty proizvoda koje većina žena koristi pogrešno

Postoje određeni beauty proizvodi koji zbunjuju većinu žena

Sporan je način njihove upotrebe, a često se što zbog savjeta prijateljice, što zbog nečega što se može pročitati na internetu, koriste potpuno pogrešno. Provjerite o kojim je proizvodima riječ i napokon naučite kako ih koristiti pravilno:

Ulja za čišćenje

Ulje i voda se ne miješaju i to znaju svi! Ali, kada je riječ o uljima za čišćenje lica, to pravilo ne vrijedi jer s vodom djeluju još bolje. Kako biste izvukli najbolje iz svog ulja za čišćenje, umasirajte ga u lice vlažnim prstima. Tako ćete šminku i sve nečistoće s lica skinuti lakše i bolje.

Tonik za lice

S ovim proizvodom trebate biti posebno pažljive i nježne, ne samo na području oko očiju, već i na ostatku lica. Blazinicu s tonikom nemojte nikad grubo trljati o lice kako biste što prije uklonili make-up. Radije je prislonite nekoliko sekundi na područje koje želite očistiti pa će tonik otopiti šminku i obrisat ćete je samo jednim laganim potezom.

Spužve za šminkanje

Glavna svrha ovih spužvica je da šminku što bolje stope s licem kako bi rezultat izgledao prirodno. A to ćete najbolje postići ako spužvom lagano tapkate make-up po licu i izbjegavate trljanje, Index.hr.

Olovka za usne

Većina žena olovku za usne nanosi samo uz vanjski rub i to je potpuno krivo. Za najbolji učinak olovku treba lagano prstima razmazati i prema unutarašnjoj strani usana kako bi se linija što bolje stopila i usne izgledale prirodnije. Nakon toga nanesite ruž preko svega i uživajte u učinku.

Regenerator za kosu

Brojni profesionalni frizeri sada tvrde da biste regenerator trebali na kosu nanijeti prije šampona, što je upravo suprotno od onog što smo dosad svi mislili i radili. Promijenite li redoslijed, kosa će, navodno, biti puno nježnija i mekša te izgledati zdravije. Isplati se isprobati!