YSL BEAUTY – BLACK OPIUM LE PARFUM

YSL BEAUTY – BLACK OPIUM LE PARFUM

OPIUM, čarobna riječ, ključna riječ, ključ najintimnijih snova, ‘sezam’ koji otvara vrata koja vode u snove…“

Yves Saint Laurent

On je divlja proslava života. Nagon za vraćanjem izgubljenih osjećaja pobuđenih u nezaboravnim večerima. Za ponovnim posjedovanjem trenutaka naše noćne predaje. Dijeljenje novih iskustava. Oslobađanje suspregnutih osjećaja…

On je uzbuđenje u noći u bočici; subverzivniji i uzbudljiviji nego prije i sažet u ekstremno sladak, ekstremno senzualan, ekstremno uzbudljiv miris. Jednim potiskom iz toga crnog grala, glatkoga i vinilnog na dodir, sa svjetlucavim okruglim prozorom, dan se pretvara u blistavu noć i povezuje nas energijom svih zabava u gradu, ostavljajući za nama mirisni odjek najintenzivnije verzije BLACK OPIUMA svih vremena.

Godine 1977. Yves Saint Laurent uzdrmao je i zaprepastio svijet najsubverzivnijim mirisom koji je dotad lansiran. Goruća mješavina smola i začina koju je modni kreator nazvao svojim „vatrenim cvjetovima“, provokativno nazvana Opium, bio je jedan od najprepoznatljivijih mirisa 20. stoljeća. Svjetski bestseler koji je redefinirao dubinu, bogatstvo i intenzitet mirisa visoke mode od trenutka kad je lansiran u crvenoj bočici s resicama, koja je istog trena dobila kultni status popularne kulture.

U 2023., budući da je došlo vrijeme da budemo ne samo ponosne nego i preponosne na naše noći, tvrtka YSL Beauty daje sve od sebe s vrhunskom, najintenzivnijom verzijom parfema Black Opium dosad: BLACK OPIUM LE PARFUM. Potpuna, pretjerana navala vanilije s kultnim akordom kave BLACK OPIUMA koji izaziva noćnu stranu seksi mahune. Blistav poput svjetla reflektora na plesnome podiju, opojan buket bijelog cvijeća osvjetljava naelektriziranu mješavinu.

Tajanstvenija, moćnija i čarobnija nego prije, Alpha Shero Zoe Kravitz vodi svoju ekipu odjevenu u crno u epskom novom poglavlju povijesti BLACK OPIUMA, sa spektakularnom, novom međunarodnom kampanjom koju je režirao nagrađivani filmski redatelj Anton Tammi. Ekstremno uzbudljivo lutanje pod blještavim svjetlima gradske noći, od vrha luksuznog stana na vrhu nebodera do svjetlucave, crvene kupole na krovu, pokretano jednim potiskom BLACK OPIUMA koji dan pretvara u najuzbudljiviju noć.

BLACK OPIUM LE PARFUM Yves Saint Laurent. Neka nam noći budu ljepše od dana

#TheNightlsOurs