Popularni sok od celera koji topi kilograme

Home » Popularni sok od celera koji topi kilograme
Kada govorimo o gubitku kilograma, fizička aktivnost i zdrava prehrana glavni su faktori koji će vam pomoći da dovedete svoj duh i tijelo u stadij s kojim ćete biti zadovoljni i sretni. Gubitak kilograma ne nosi samo vizualni aspekt, već i onaj unutrašnji koji je pokretač svakog organizma. Osim aktivnosti i prehrane, zdravi napitci također su ključni sastojak svake dijete jer ubrzavaju metabolizam te pospješuju gubitak neželjenih kilograma na zdrav i dugotrajan način

Sigurni smo kako ste nebrojeno puta naišli na napitke koji omogućavaju magičan gubitak kilograma i otapanje masti, no sok od celera to zaista i čini. Naravno da bez preinaka i na ostalim poljima sokom nećete postići željeni rezultat, no jednom kada uspostavite balans, sok od celera bit će vam idealni saveznik u borbi protiv neželjenih brojeva na vagi.

Za početak, celer je vrlo ljekovita biljka koja se prvenstveno koristi za kuhanje,bogat je vitaminom A, ali i vitaminima K,E,C i B te iznimno učinkovit čistač organizma koji ima snažno diuretsko djelovanje, a odličan je i za rješavanje bakterijskih infekcija.

Što se tiče mršavljenja sok od celera potiče probavu te vlakna i voda, neki od glavnih sastojaka, potiču organizam na lučenje tekućine. A na koji način odabrati pravi celer? Idealna situacija je kada biste mogli nabaviti celer iz domaćeg uzgoja te odabrati onaj s dužom stabljikom, a potom krenuti u pripremu soka.

Moramo priznati kako celer sam po sebi i nije najukusnija namirnica, no to možete promijeniti s nekoliko dodatnih, također zdravih, začina. (fashion.hr)