Prirodna kozmetika Gloria: Nježan dodir majke prirode

Svi se možemo složiti u jednome, djeca su neodoljiva takva kakva jesu i nije im potrebna dodatna kozmetika da budu lijepa, međutim mnoga istraživanja su potvrdila da bebe i mala djeca imaju veću apsorpciju sastojaka iz krema i šampona u kožu i krvotok, čime je rizik od sistemske toksičnosti i malignih bolesti u kasnijoj dobi mnogo veći.

Za prve korake u njezi potrebno je tek nekoliko osnovnih proizvoda, doduše posebno formuliranih, s obzirom na to da se bebina koža uveliko razlikuje od kože odraslih – znatno je manje masna budući da još uvijek nisu razvijene lojne žlijezde i, iako se obilno znoji, gotovo je bezmirisna, jer lučenje apokrinih žlijezda još nije počelo.

Prilikom formuliranja baby kolekcije prirodna kozmetika Gloria vodila se krilaticom manje je više, te je iz prirode odabrala minimalan broj najkvalitetnijih organskih sastojaka. Najnježnija hladno prešana ulja noćurka i badema, te eterično ulje palmarose zbog svog protuupalnog učinka bila su osnovna baza za nastanak tri proizvoda koji poštuju i posebno njeguju nježnu bebinu kožu.

Nova baby kolekcija dizajnirana je i formulirana osluškujući potrebe mama u želji da rezultat korištenja naše kozmetike bude mirna beba i bezbrižna mama. Pa je tako Gloria tim u razvoj baby kolekcije uključio i mame koje su svojim prijedlozima, željama i iskustvom aktivno sudjelovale u stvaranju proizvoda. Slobodno se može reći da je Gloria baby kolekcija nastala u saradnji s mamama.

Jedinstvene i nove recepture imaju zadatak da nježno nahrane i očiste kožu mališana, a slatki mirisi učinit će zagrljaje i poljupce prije spavanja još slađima.

Riječ je o tri nova proizvoda…

2 u1 krema za bebe formulirana je s posebnom pažnjom da štiti i njeguje osjetljivu kožu djece i novorođenih beba. Gloria krema za bebe namijenjena je njezi lica i tijela. Hladno prešano ulje noćurka koje je poznato po svojim protuupalnim svojstvima zajedno s hladno prešanim uljem badema i eteričnim uljem palmarose štiti kožu od pelenskog osipa i crvenila, te učinkovito pomaže s dječjim dermatitisom. Lagane je teksture i brzo upija. Kako bi očuvali čistoću i svježinu proizvoda, odabrali smo Airless koja onemogućava kontaminaciju proizvoda.

Sastojci:

– Noćurak

– Palmarosa

– Badem

2u1 šampon & kupka osmišljena je s ciljem da čisti dječiju kožu i kosu, ali bez isušivanja i neugodnog peckanja. Pjenilo na bazi zobi obećava nježnost koja je potreba bebinoj koži, osobito u prvim danima života. Uloga hladno prešanog biljnog ulja noćurka jeste da nahrani kožu i kosu, te stvori blagi zaštitni film koji onemogućava isušivanje i perutanje, dok eterično ulje palmarose svojim protuupalnim svojstvima blagotvorno djeluje na crvenilo i osipe. Gloria šampon kupka za bebe potpuno je sigurna za bebinu osjetljivu i nježnu kožu i kosu već od prvog dana života. Pažljivo smo birali i ambalažu, pa tako proizvod dolazi u bočici s pumpicom kako bi mamama, a i tatama, korištenje bilo što jednostavnije.

Sastojci:

–  Noćurak

– Palmarosa

– Zob

Ulje protiv tjemenica posebno je formulirano kako bi spriječilo i uklonilo ljuskice koje nastaju usljed pojave tjemenice. Proizvod je siguran za novorođenče i djecu s najosjetljivijom kožom, a može se koristiti i kao prevencija za pojavu tjemenice. Uljna tekstura lako se nanosi i brzo omekšava. Jedinstvena receptura pomoći će roditeljima da nježno očiste kožu svojih mališana zahvaljujući 100% prirodnim sastojcima.

Sastojci:

– Noćurak

– Badem

Svi proizvodi iz Gloria baby kolekcije su dermatološki testirani.