Cozy momenti… za ušuškanu jesen

Pripremite omiljenu toplu čokoladu, dekicu i uživajte u sjajnim filmskim ostvarenjima

 Karta za raj

Dobitnici Oskara George Clooney i  Julia Roberts ponovo se udružuju na velikom ekranu kao bivši partneri koji se nalaze na zajedničkoj misiji da spriječe svoju zaljubljenu kćerku da napravi istu grešku koju su i oni sami nekada napravili… Film Karta za raj je romantičnu komedija sa slatkim iznenađenjem koje donosi druga šansa.

Dobra kuća

Film prati Hildy Good, ljutitu trgovkinju nekretnina i potomku Salemskih vještica, koja voli vino i svoje tajne. Njen život počinje se rasplitati kada obnovi romansu sa svojom srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom i postane opasno upletena u nepromišljeno ponašanje jedne osobe. Otkrivajući dugo zakopane emocije i porodične tajne, Hildy će se morati obračunati s jedinom osobom koju je desetljećima izbjegavala – samom sobom.

Posljednje pismo tvog ljubavnika

 Isprepliću se priče parova koji žive u različitim vremenskim razdobljima. Radnja se počinje zahuktavati u trenutku kada novinarka Ellie Haworth otkrije staro pismo koje upućuje na ljubavnu vezu između Jennifer i Anthonyja. Jennifer je upoznala Calluma kada je već bila udata za Lawrencea Stirlinga, a ubrzo shvata da voli provoditi vrijeme s njim. U pokušaju da pobjegne s Turnerom, Jennifer doživljava fatalnu saobraćajnu nesreću koja uništi sva njena sjećanja i sprečava je da pronađe put natrag do O’Hare. Spomenuta novinarka za to vrijeme čini sve kako bi spojila razdvojene ljubavnike…

Ne brini draga

 

Radnja filma odvija se tokom 50-ih godina prošlog stoljeća gdje, u sklopu izoliranog korporacijskog grada u srcu kalifornijske pustinje, žive Alice i njezin suprug Jack. On, kao i svi ostali muškarci u gradu, radi za Franka, koji je rukovoditelj tajnog projekta Victory.
Dok muškarci dane provode u sjedištu projekta Victory, radeći na razvoju progresivnih materijala, njihove supruge – uključujući i Frankovu elegantnu partnericu, Shelley – svoje vrijeme provode uživajući u ljepoti, luksuzu i razvratu te iste zajednice. Život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog stanara. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i neupitna predanost cilju pobjede. Ono što djeluje kao idilično predgrađe uskoro postaje poprište čudnih događaja.

Me before you

Ova dirljiva, ozbiljna romantična priča prati život Louise Clark, njegovateljice koja je dodijeljena Willu Traynoru, nekoć uspješnom bankaru i aktivnom sportašu koji je nakon motociklističke nesreće postao nepokretan. Willova majka pozove Louise u nadi da će njena vesela osobnost utjecati na Willov ciničan duh. Iako u početku hladan prema Louise, u filmu pratimo osobni rast Willa, naoko odraslog muškarca koji, suočen svojom sudbinom, dolazi do životnih spoznaja koje će baš svakoga natjerati na razmišljanje!