Oktobar u vašem kalendaru

Home »  Oktobar u vašem kalendaru

 Ovo trebate vidjeti, posjetiti, kupiti

Ljubuški – skriveni biser prirode

Područje Ljubuškog jedan je od istinskih sakrivenih bisera kako prirode, tako i kulturno historijskih spomenika u BiH. Na samo petnaestak minuta od Međugorja, čuvenog svetišta vrijednog posjete ma koje konfesije bili, Ljubuški će vam ponuditi i vodopad Kravica, kao i Park prirode Koćuša. Kao i obično kada se nađete u Hercegovini, pripremite se da budete dobro dočekani i da uživate u svim čulima, predivnim vodopadima, ali i delicijama ovih krajeva.

BIOTHERM Life Plankton™ Elixir

LIFE PLANKTON™ ELIXIR, dubinski obnavljajući tretman protiv mnogih vrsta svakodnevnih nepovoljnih utjecaja. Temeljeći se na čudesnoj moći Life Planktona™, jedinstvena formulacija ovog proizvoda neupitan je odabir za sve tipove kože.

Zahvaljujući dosad najučinkovitijoj Biothermovoj tehnologiji preobrazbe kože, novi LIFE PLANKTON™ ELIXIR sadrži visoku, 5-postotnu koncentraciju iznimno obnavljajućeg Life Planktona. Njegov jedinstven stanični profil i simbioza s kožom omogućava koži trenutno upijanje formulacije ovog učinkovitog eliksira, poboljšanu učinkovitost i iznimne rezultate.

 Gležnjače su must have

Kada govorimo o savršenom modelu jesenje obuće, posljednjih godina na vrhu liste nalaze se kožne gležnjače. Bitno je odabrati one koje će odgovarati vašem tijelu i stilu odijevanja. One su vrlo praktične i dostupne su u gotovo svim bojama. Klasične crne uvijek su moderne i lako se uklapaju u svaki stil, iako za njima ne zaostaju smeđe, te sve nijanse bež boje.

 Karting u Sarajevu i Mostaru

Volite li adrenalin? Ili možda, konkretnije, sportski automobilizam? Onda su Karting Arena SpeedXtreme Sarajevo i Mostar prava adresa na koju se trebate zaputiti. Ovaj vid druženja i zabave naročito je pogodan  za porodična okupljanja, za team buildinge i korporativna druženja…

 Sauna nas oslobađa od stresa

Svi oni koji idu u saunu znaju da je ona neprijatelj broj jedan svakoj vrsti stresa. Sve studije, a i cjelokupna medicina saglasna je koliko stres utječe na naše  zdravlje, toliko da je on glavni uzročnik velikog broja oboljenja. Kada uđete u tihi svijet koji vam sauna osigurava, zatvorili ste vrata ostatku svijeta i prepustili sebi i svom opuštanju.