Nježno, nježnije, Simple! Od sada i u Bosni i Hercegovini!

 U vremenu kada se ideal ljepote vraća u istu putanju s prirodom, gdje je pronaći?

Ljepota je u slobodi življenja, u slobodi razmišljanja i odabira onoga što je najnježnije za nas. Zašto bismo živjeli po nametnutim pravilima, radili stvari koje ne želimo za sebe i koristili proizvode za koje drugi kažu da su dobri za nas… zašto ne bismo sami došli do vlastitog odabira onoga što znamo da je najbolje?

Popularni britanski brend Simple zakoračio je na tržište Bosne i Hercegovine te svojom pojavom nudi slobodu odabira proizvoda koji su, prije svega, nježni, učinkoviti i ekološki prihvatljivi.

Zašto nježnost prije svega? Simple vjeruje da svi možemo biti nježni prema svojoj koži, životinjama, planeti i drugima! Upravo to ove proizvode čini posebnima. Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što NE stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode.

Nježnost se ogleda i u brizi prema životinjama. Simple je ponosni nositelj PETA certifikata. Jednako tako Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje plastiku u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.

Zašto sloboda? Simple je svjestan činjenice da smo često vezani za skincare trendove koji nas guraju da se izgubimo u kompliciranim rutinama s proizvodima koje svi koriste, a da pri tome nismo niti svjesni njihovog sastava i učinkovitosti. Upravo zbog toga želi doskočiti problemu te u svojim proizvodima koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

Simple Kind To Skin hidratantni gel za čišćenje lica namjenjen svim tipovima kože. Nježno uklanja nečistoće s  kože  i pomaže ju zaštititi od isušivanja. Sadrži vitamin B5, vitamin E i  proaminokisline koji pružaju koži hidrataciju i mekoću. Sadrži 2X više vitamina B5 u odnosu na prethodnu formulaciju.

Simple Kind To Skin micelarna vodica namjenjena osjetljivoj koži. Nježno uklanja šminku uz  hidrataciju kože.. Sadrži vitamin B3, vitamin C i trostruko pročišćenu vodu, za čistu i osvježenu kožu.

Simple Kind To Skin Vital Vitamin Night krema za lice hrani kožu tijekom noći i  pomaže joj u regeneraciji od dnevnog izlaganja okolišnim stresovima. Sadrži pro-vitamin B5, vitamin E, glicerin, bisabolol i ulje boražine.

U ponudi potražite micelarne vode, gelove za čišćenje lica, tonik te noćnu kremu.

Jer kada imaš slobodu izbora, tu dolazi do izražaja ljepota. Odaberi nježnost za svoju kožu! Jednostavno, nježno – tako Simple!

Proizvode potraži u dm i cm drogerijama širom Bosne i Hercegovine.