Prada predstavlja novi miris za žene PRADA PARADOXE

Home » Prada predstavlja novi miris za žene PRADA PARADOXE

Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja.

Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti.

Spajanje neočekivanih elemenata koje nadahnjuje novi dijalog utkano je u samo tkivo brenda Prada. Na sjecištu raznih problema Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima, svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti.

Prada Paradoxe izražava kompleksnosti ličnosti i oslobođenje koje dolazi uz status žene koju je nemoguće definirati. Ovdje kontradiktornost žena otkriva ono što im je zajedničko te otključava više dimenzija bitke, a time započinje dijalog kojim se istražuje i dolazi do otkrića.

Neprekidno paradoksalno djelovanje tih sila i protusila namjera je, pozitivna svrha i prostor koji udomaćuje čitavu simfoniju glasova žena, a svaka od njih ispunjava mnoštvo uloga u svakom trenutku. Miris neodredive žene koji se odmah prepoznaje. Bočica mirisa Prada Paradoxe izraz je mogućnosti reinterpretacije i neprestanog, radoznalog dijaloga brenda Prada.

Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada, što čini ovu reinterpretaciju logotipa bezvremenskim komadom. Ambalaža proizvoda Prada Paradoxe može se reciklirati, to se odnosi i na kutije i na bočice. Staklene bočice osmišljene su tako da se što više smanji težina i količina stakla, a kutije imaju certifikat FSC™ MIX, što osigurava da se papir i karton upotrebljavaju na održiv način.

Svi parfemi iz linije Prada Paradoxe mogu se ponovno napuniti, čime se štedi materijal za ambalažu.

Emma Watson je Prada Paradoxe. Kao utjelovljenje ženskog ideala brenda Prada, britanska glumica, aktivistkinja i umjetnica prava je predstavnica moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila za novu generaciju kroz višedimenzionalnost koja nikada nije ista, ali je uvijek autentična.