ZooDirect premium brendovi hrane za pse i mačke konačno u BiH

Vlasnici ljubimaca će od juna mjeseca na policama trgovina širom BiH konačno imati priliku pronaći premium EU Brendove iz ZOODIRECT grupacije.

“ZooDirect group” je francuski proizvođač premium hrane za ljubimce i uspješno posluju još od 1995. godine. Usmjereni su na proizvodnju pravilno izbalansirane ishrane bez štetnih sastojaka i aditiva, koja osim prehrambenih ima i izrazito blagotvorna djelovanja na zdravstveno stanje ljubimca.

Da bi Ijubimac bio zdrav i razigran potrebni su mu raznovrsni i uravnoteženi obroci koji sadrže osnovne hranjive tvari, vitamine, minerale, visoko kvalitetne bjelančevine, te lako probavljive ugljikohidrate. 

Stručnjaci iz ZooDirecta na osnovu naučnih istraživanja godinama pažljivo razvijaju specijalizirane recepte na osnovu dobi, mase, fizičke aktivnosti i rase ljubimca, što je bez sumnje njihove brendove plasiralo u sami vrh evropske i međunarodne potražnje.

Proizvodnja se vrši u EU, odakle je i porijeklo sirovina, a sve pod strogo kontroliranim uslovima kvalitete. Zoodirect time uspješno zadovoljava “IFS” (International Food Standard) međunarodne standarde kvalitete, koji predstavljaju globalnog regulatora standarda kvalitete i bezbjednosti ishrane, te kompetentnosti proizvođača. Na svim tržištima na kojima su prisutni globalno njihovi proizvodi imaju ujednačen standard, a zasigurno će naći mjesto i u zdjelama naših ljubimaca.


Asortiman sa njihova 4 globalno prepoznatljiva brenda i preko 30 premium proizvoda napokon STIŽE U BIH!

ZooDirect će pokušati BH tržištu ponuditi alternativu za veliki broj precijenjenih brendova niske kvalitete, te često nepogodnih za zdrav razvoj i probavu naših najdražih prijatelja.

Fokusirani na kvalitet i prirodne potrebe ispred profita, ZooDirect brendovi će pokušati osvojiti srca i BH ljubimaca.

U daljem tekstu pronađite više detalja o karakteristikama ZooDirect brendova (Bon appetit; Natyka; Natura Wild; Wolf’s Mountain).

Bon appetit

Bon appetit je proizvod za pse i mačke sa visokim sadržajem mesa u svom sastavu (do 72%).

Pružite svom ljubimcu čari najkvalitetnije francuske kuhinje. Najukusniji i izrazito zdravi pažljivo pripremani proizvodi koji će osvojiti srca i “najrazmaženijih” pasa i mačaka .

Bon appetit proizvodi su kreirani od visokokvalitetnih sastojaka sa više izvora životinjskih proteina, povrća i voća, esencijalnih masnih kiselina omega 3 i 6, probiotika i prebiotika, glukozamina i hondroitina. Osnovni sastojak sa najvećim udjelom u svim Bon appetit receptima je najkvalitetnije meso, s obzirom da su proteini životinjskog porijekla su neophodni za zdrav i neometan razvoj ljubimaca.

Njihova hrana za ljubimce je hipoalergena i bezglutenska, te u svom sastavu preferira rižu i voće ispred krompira i graška za zdravu i laku probavu.

Natyka

Natyka je proizvod za pse i mačke, sa 18% vlažnosti, koja ujedno ukazuje i na kvalitet ove hrane.

Natyka je prepoznatljivi francuski brend hrane za pse i mačke visokog kvaliteta. Natykini nutricionisti su kreirali skoro savršene i pravilno izbalansirane recepte prirodnog porijekla. Osnovne karakteristike ovog premijum brenda je da su njihovi proizvodi bez žitarica, bez GMO sastojaka i bez glutena, čime se pozicionirao kao jedan od najkvalitetnijih i najzdravijih brendova hrane za pse i mačke na globalnom nivou.

Očuvanje zdravlja i blagostanje vaših ljubimaca je primarni cilj njihovih “holističkih” proizvoda. Holistička ishrana podrazumijeva hranu napravljenu od najkvalitetnijih sastojaka pogodnih za ljudsku ishranu, prirodno izbalansiranu, te biološki prikladnu, tako da vaš ljubimac može da raste i razvija se do svog punog potencijala.

Ishrana sa sastojcima koji su veoma svarljivi i hranljivi sa vlažnošću od 18%, te bez vještačkih i sintetičkih supstanci čine je visokokvalitetnom. 

Natura Wild

Natura Wild su proizvodi za pse koji njihovu ishranu održavaju zdravom i uravnoteženom.

Ishrana fokusirana na nutritivne potrebe naših pasa, Natura Wild obezbjeđuje zdravu i uravnoteženu ishranu sa visoko hranjivim sirovinama. Psi su genetski povezani sa vukovima, te su kao takvi i oni mesožderi sa ogromnim morfološkim, anatomskim i fiziološkim arsenalom za jelo i varenje živog plijena.

Natura Wild proizvodi obezbjeđuju istinski povratak izvornim potrebama pasa, te se smatra da je formulacija ovih recepata idealna za zadovoljenje nutritivnih potreba za životinjskim proteinima. 40% svježeg mesa u proizvodima, mala količina povrća i masti, te bez tragova žitarica i glutena zadovoljiće potrebe svakog mesoždera.

Wolf’s Mountain

Proizvodi za pse, bez glutena i žitarica.
Wolf’s Mountain je hipolaergerna i GMO-Free ishrana za pse, bez tragova žitarica. Prirodni i uravnoteženi produkti bogati životinjskim proteinima, i niskim nivoom ugljenih hidrata, pogodni su za pse sa osetljivošću na hranu i alergijama na gluten.

Wolf’s Mountain je zasnovan na njegovanju izvornih vrijednosti naših ljubimaca, osluškujući njihove prirodne potrebe. Vuk kao zaštitni simbol ovog brenda nam govori da trebamo biti bliski zahtijevima prirode, a samim tim i naših životinja.

Gdje možete kupiti ili naručiti proizvode ZooDirect grupacije?

Svoje proizvode možete naručiti i putem online trgovine “www.zoodirect.ba”, ili ih jednostavno kontaktirajte na mail info@zoodirect.ba, te dogovorite svoju narudžbu.

Saznajte zašto im je povjerenje povjerilo više od milion vlasnika kućnih ljubimaca i otkrijte tajne zdravih ljubimaca. Bez obzira da li odaberete Bon appetit, Natyka, Wolf’s Mountain ili Natura Wild za vašeg ljubimca, sigurno ste odabrali samo najkvalitetnije i najbolje prehrambene proizvode.